U bent hier

Tabula Rasa vzw sluit het hoofdstuk ComingWorldRememberMe mee af

Herentals
31.03.2018 - 01.11u
Door: Mark Jaspers

600 000 beeldjes - 600 000 namen, daarmee begon negen jaar geleden het eigenlijke verhaal van ComingWorldRememberMe (van kunstenaar Koen Vanmechelen en curator Jan Moeyaert). Het werd een tocht die ons op zoveel plaatsen, bij zoveel mensen en langsheen zoveel verhalen zou brengen.

Als peter of meter kunt u vanaf 30 maart op de website van CWxRM onder het luik 'link Namenlijst' zien aan welk slachtoffer uit de Namenlijst u verbonden werd. Na het invoeren van uw naam in de zoekvelden, wordt u doorverwezen naar de website van de Namenlijst waar u dan alle informatie terugvindt die over 'uw' slachtoffer bekend is.

Het kunstwerk is van vrijdag 30 maart 2018 tot en met zondag 11 november 2018 vrij te bezoeken in provinciedomein De Palingbeek in Ieper.

Bijna 4000 mensen engageerden zich de voorbije weken om ook in de fase van de opbouw van de installatie actief betrokken te worden. Ook leden van kunstatelier Tabula Rasa vzw waren van de partij.

Nu, vijf jaar later, staan er 600.000 beeldjes verenigd in een unieke land-art-installatie op het Niemandsland van het provinciedomein De Palingbeek te Ieper.
Het was een onvergetelijke ervaring. Het is goed geweest.

Een warme en oprechte dank je wel aan jullie allemaal.

Alle informatie om uw bezoek te plannen is te vinden op www.cwrm.be

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto