Het Meerhoutse kunstcollectief Tarmac is sinds gisteren drie maanden lang te gast in de Halle in Geel. Tarmac exposeert er de tentoonstelling 'Tarmac Zero'.

Kunstenaars met een verhaal.... Schilders, beeldhouwers en keramisten die allemaal sterke vertellers zijn.

Diederik Boyen, Marc Janssens, Tom Liekens, Tamara Muller, Lindert Paulussen, Eddy Stevens, Dany Tulkens, Reinhilde Van grieken, Anthony Verdonck, Igor Verpoorten, Nele Waldert en Wiel Wiersma zijn de kunstenaars die u vergasten op een zeer sterke en knappe expositie van hun werken.

Gigantische dierenportretten, absurdistische klassieke prenten, poëtische beelden, fragiele sculpturen en vreemde zelfportretten.

Vanaf 2 februari kan je de tentoonstelling elke zaterdag en zondag bezoeken van 10 tot 17 uur, tot 21 april. Exporuimte de Halle vind je op de Markt van Geel, de ingang is aan de achterkant van de dienst Toerisme.

Op de website www.tarmaczero.be kan je nu al kennis maken met alle deelnemende kunstenaars. Je vindt er ook alle praktische info. Nnieuws ging voor u al eens op bezoek tijdens de vernissage, die zelfs Guy Mortier onder zijn bezoekers mocht rekenen.