U bent hier

Team Grensloos VZW zoekt extra opslagruimte

Kempen regio | Neteland | Vlaanderen
04.03.2021 - 17.03u
Door: Mark Jaspers

Team Grensloos Vzw uit Weelde is dringend op zoek naar een ruimte om onze dienstverlening uit te breiden.

'Op dit moment verzorgen wij gemiddeld 120 gezinnen op weekbasis, dit middels voedselpakketten, maar de aanvragen om gebruik te maken van onze diensten staan niet stil', klinkt het.

'We trekken ons nog steeds uit de slag met primitieve maar effectieve middelen om ons werk uit te voeren maar zoals jullie kunnen zien op de fotos tijdens het uitsorteren, is het gewoon te krap geworden .

Wij trekken ons reeds ruim vijf jaar uit de slag in onze eigen garage, die steeds voller is gaan staan met diepvriezers , koelkasten enz .

Een poosje terug hebben wij ons gericht naar onze gemeente, om te bevragen of de mogelijkheid bestond om ons een grotere ruimte ter beschikking te stellen.

Helaas was de respons daar negatief op en is er voor onze organisatie momenteel geen hal, die groot genoeg is die de gemeente Ravels ter beschikking kan stellen om onze werking uit te breiden en om de werkomstandigheden te verbeteren.

Vandaar deze oproep aan iedere particulier, handelaars groot en klein, om te bevragen of er ergens een ongebruikte hal ergens potentieel zou bieden om onze organisatie te huisvesten, rekening houdend met de groei in de toekomst.

Ben jij iemand of ken jij iemand die ons hierin kan helpen, dan mag je altijd contact opnemen met ons via sociale media , via mail op info@grensloosvzw.be of via de telefoon: 014/70 06 34 of 0491 /91 24 94

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto