U bent hier

Tom Lenaerts haalt uit naar De Roover en Calvo: "Zijn jullie niet beschaamd? Dit is een circus, los het op!"

Vlaanderen
06.12.2018 - 02.39u
Door: Herman Gezelle

"Zijn jullie niet beschaamd?" Tv-maker Tom Lenaerts richtte zich vanavond bijzonder scherp tot Peter De Roover (N-VA) en Kristof Calvo (Groen) in "Van Gils & gasten". De dicussie rond het migratiepact - of het "circus", zoals hij het noemt - kan Lenaerts alles behalve smaken. "Los het gewoon op."

Het was alweer een dag van hoogspanning in de Belgische politiek. De regering is nog niet gevallen, maar blijft wankelen. In de Kamercommissie Buitenlandse Zaken werd een resolutie goedgekeurd over het migratiepact.

Meerderheidspartij N-VA stemde tegen, maar oppositiepartijen SP.A, Groen-Ecolo en CDH stemden voor. In "Van Gils en gasten" kwamen De Roover en Calvo uitleg geven, maar de beschuldigingen vlogen geregeld over en weer. (VRTNWS)

imageMeer nieuws

5e editie Herentalse Spiegelfeesten door HoMaHe

Herentals 19.02.2019 - 09.13u reading time1min

Van vrijdag 15 tot zondag 17 maart organiseert Homahe, de vereniging van horeca-uitbaters, de 5e editie van de Herentalse Spiegelfeesten.

Alle festiviteiten vinden plaats in een grote spiegeltent op de Grote Markt. Op vrijdag is er een afterworkparty, en op zaterdag een kindernamiddag en een Mirrorparty. De Spiegelfeesten sluiten zondag af met een brunch en een groot, gratis dansfeest. Meer info kan je vinden via de website van HoMaHe .

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto