U bent hier

Tom Liekens en Het Einde van een Sombere Dag

Herentals
12.04.2019 - 16.47u
Door: Mark Jaspers

Art Center Hugo Voeten in Herentals presenteert de solotentoonstelling Het Einde van een Sombere Dag van de Belgische schilder Tom Liekens.

Van 14 april tot 7 juli loopt de tentoonstelling Het Einde van een Sombere Dag op de 9e verdieping van het Art Center Hugo Voeten in Herentals (Vennen 22).

Individuele bezoekers zijn welkom op donderdag en vrijdag van 13.30 tot 17.00 uur (5 euro) om Het Einde van een Sombere Dag te bezoeken. Tijdens deze openingsuren kan u ook enkele stukken uit de collectie bewonderen op het indrukwekkende gelijkvloers van het Art Center. Opgelet: de andere verdiepingen zijn dan niet toegankelijk.

Tijdens alle op voorhand gereserveerde groepsbezoeken aan het Art Center en tijdens het maandelijkse Open Art Center belicht een gids naast de vaste collectie eveneens de tijdelijke tentoonstelling Het Einde van een Sombere Dag in Art Center Hugo Voeten.

Op woensdag 15.05.2019 om 20 uur geeft Tom Liekens een lezing over zijn werk in het Art Center. De expo Het Einde van een Sombere Dag is dan eveneens geopend. De lezing en tentoonstelling zijn die avond gratis toegankelijk.

Art Center Hugo Voeten

In 2012 opende het Art Center Hugo Voeten in Herentals de deuren als een unieke omgeving voor unieke kunst. Met respect voor de originele architectuur werd een oude graanfabriek aan de oever van het Kempisch Kanaal in Herentals omgebouwd tot een kunst- en tentoonstellingsruimte.

Een bezoek aan het Art Center is niet alleen een artistieke belevenis, maar ook de architectuur zorgt voor een onvergetelijke ervaring. U ontdekt een verrassende verzameling werken uit de moderne en hedendaagse, maar ook Bulgaarse kunst.

Individueel bent u welkom tijdens het Open Art Center elke eerste zondag van de maand (rondleidingen om 10.30 uur en 14 uur, aanmelding op de nieuwspagina van de website). Een gids neemt u dan mee door het gebouw en de collectie. In groep bent u enkel welkom na afspraak voor een rondleiding met gids.


 

imageMeer nieuws

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 16.10.2019 - 17.25u

Nieuwtjes schepencollege Westerlo

Nieuwtjes schepencollege Westerlo
Westerlo 16.10.2019 - 09.20u

Jury voor assisenproces over Pokémonmoord samengesteld

Jury voor assisenproces over Pokémonmoord samengesteld
Heist op den Berg | Neteland 15.10.2019 - 19.31u

Treinverkeer onderbroken door informaticaprobleem, "grote chaos"

 Treinverkeer onderbroken door informaticaprobleem, "grote chaos"
Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 15.10.2019 - 17.30u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto