Bij de rust stond het in Tubeke-Lierse 0-0. Tubeke blonk in die eerste helft uit met hard en vuil spel met enkele gele kaarten en een rode kaart.

Na de rust scoorden Kasmi, Zizo en Weuts voor Lierse 0-3. Lierse is leider in de 2e periode en heeft 6 op 6.  Coach Eric Van Meir was vol lof over de inzet van z'n team.

De trip naar Tubeke eindigde voor één supporter van Lierse in mineur. Rudy R. kreeg namelijk een hartstilstand bij het verlaten van het stadion. Hij werd ter plaatse gereanimeerd.

De man kreeg na afloop van de match op weg naar de supportersbus problemen met zijn hart. Na tussenkomst van een aantal Lierse-supporters en de kort daarna toegesnelde ambulance en mug werd R. gereanimeerd. Hij werd in zeer kritieke toestand overgebracht naar het ziekenhuis van Nijvel, waar hij in een kunstmatige coma wordt gehouden.

Via de Facebookpagina van Lierse bedankte de familie van de geel-zwarte fan Bert Hooyberghs (SC Nodderwaak) en Rigo Smidts (SC Het Anker), die hem als eersten reanimeerden. "De hele Lierse familie is vanavond in gedachte bij Rudy en zijn familie en hoopt op een goede afloop", klinkt het nog op de Facebookpagina.

Beelden BelgaImages.