U bent hier

Unizo : 'Volle vaart vooruit', cheque €500 voor project Trias

Geel | Kempen regio | Westerlo
02.02.2017 - 23.31u
Door: Herman Gezelle

Donderdagavond organiseerde Unizo Geel-Westerlo, samen met SBZO en ABF Kempen, haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Zo'n 310 ondernemers kregen in feestlocatie Garage Citroën Verellen een tevreden Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder UNIZO, te horen.

'Ik dank alle besturen voor hun inzet het afgelopen jaar,' onderstreepte Karel Van Eetvelt. 'Volle vaart vooruit.  Unizo staat voor lastenverlaging, eerlijke belastingen, versterking moederschapsrust voor zelfstandige moeders, procedures tegen reclameronselaars en shoppingcentra, en investeringen in een uitgebreid onlineplatform en tips voor e-commerce. 

We organiseerden maar liefst 951 activiteiten rond ondernemen, we mochten 25.000 starters en 714.000 bezoekers op unizo.be begroeten. Unizo wil vooruitkijken met o.a. extra begeleiding van starters. Ik wens jullie veel succes in 2017.'

Karel Van Eetvelt mocht een cheque van €500 van Unizo Geel/Westerlo in ontvangst nemen.  Hij is peter van de Trias Trail in de Filipijnen, een fondsenwervend evenement voor sportieve ondernemers.

Frank Sysmans, voorzitter UNIZO Geel zette tenslotte nog heel wat bestuursleden in het zonnetje (groepsfoto). 'Als lokale afdeling staan we dicht bij de plaatselijke ondernemers en houden we de vinger aan de pols,' onderstreept Sysmans. 'Ze kunnen bij UNIZO terecht voor advies, maar we doen ook aan belangenbehartiging op lokaal én bovenlokaal niveau. Zo staan de mobiliteitsproblematiek en het versterken van het kernwinkelgebied steevast op onze agenda.'

Vorige maand opende de provinciale afdeling ook een kantoor in Geel om de Kempense ondernemers nog beter te kunnen ondersteunen.

Guy Verellen / NNieuws.
Meer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto