U bent hier

Unizo : 'Volle vaart vooruit', cheque €500 voor project Trias

Geel | Kempen regio | Westerlo
02.02.2017 - 23.31u
Door: Herman Gezelle

Donderdagavond organiseerde Unizo Geel-Westerlo, samen met SBZO en ABF Kempen, haar jaarlijkse nieuwjaarsreceptie. Zo'n 310 ondernemers kregen in feestlocatie Garage Citroën Verellen een tevreden Karel Van Eetvelt, gedelegeerd bestuurder UNIZO, te horen.

'Ik dank alle besturen voor hun inzet het afgelopen jaar,' onderstreepte Karel Van Eetvelt. 'Volle vaart vooruit.  Unizo staat voor lastenverlaging, eerlijke belastingen, versterking moederschapsrust voor zelfstandige moeders, procedures tegen reclameronselaars en shoppingcentra, en investeringen in een uitgebreid onlineplatform en tips voor e-commerce. 

We organiseerden maar liefst 951 activiteiten rond ondernemen, we mochten 25.000 starters en 714.000 bezoekers op unizo.be begroeten. Unizo wil vooruitkijken met o.a. extra begeleiding van starters. Ik wens jullie veel succes in 2017.'

Karel Van Eetvelt mocht een cheque van €500 van Unizo Geel/Westerlo in ontvangst nemen.  Hij is peter van de Trias Trail in de Filipijnen, een fondsenwervend evenement voor sportieve ondernemers.

Frank Sysmans, voorzitter UNIZO Geel zette tenslotte nog heel wat bestuursleden in het zonnetje (groepsfoto). 'Als lokale afdeling staan we dicht bij de plaatselijke ondernemers en houden we de vinger aan de pols,' onderstreept Sysmans. 'Ze kunnen bij UNIZO terecht voor advies, maar we doen ook aan belangenbehartiging op lokaal én bovenlokaal niveau. Zo staan de mobiliteitsproblematiek en het versterken van het kernwinkelgebied steevast op onze agenda.'

Vorige maand opende de provinciale afdeling ook een kantoor in Geel om de Kempense ondernemers nog beter te kunnen ondersteunen.

Guy Verellen / NNieuws.

imageMeer nieuws

Veertien speelstraten tijdens de zomervakantie

Geel 17.06.2019 - 11.53u reading time7min

Deze zomer worden er in Geel 14 speelstraten georganiseerd. Een speelstraat geeft buren de kans om bij te praten, samen iets te drinken en elkaar beter te leren kennen. Bovenal krijgen kinderen vrij spel: voor één keer moeten ze geen rekening houden met het verkeer en kunnen ze naar hartenlust spelen in hun straat.

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio 17.06.2019 - 09.27u reading time6min

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto