U bent hier

Vakantieplezier met de Lilse zomerkalender

Kempen regio | Lille | Neteland
18.06.2021 - 18.12u
Door: Lex Verellen

Alle Lilse kinderen tussen 6 en 12 jaar kregen deze week een superleuke zomerkalender op school. De kalender is een scheurkalender waarop de kinderen elke dag een laagdrempelige coronaproof challenge of activiteit terugvinden.

Daarnaast staat de kalender vol leuke puzzels, kleurplaten, dilemma's, woordzoekers .... Plezier verzekerd!

Schepen van Jeugd Chiel Danckers (Groen): "Vorig jaar kregen alle gezinnen met jonge kinderen al een blijf-in-je-buurt-boekje met leuke activiteiten en spelletjes. Dit jaar is het boekje in de vorm van een leuke scheurkalender gegoten en is het ook meer interactiever.

We vragen de kinderen om filmpjes te maken van de opdrachten die ze uitvoeren en te delen op Facebook en Instagram met de hashtag #ZomerkalenderLille. Op de Facebookpagina van onze jeugddienst zullen we de ingezonden filmpjes posten en delen we ook regelmatig de oplossingen van de raadsels en puzzels.

Op www.zomerkalender.be vinden de kinderen nog meer leuke spelletjes doorheen de hele vakantie."

Elk gezin met kinderen tussen 6 en 12 jaar oud kreeg deze week via de Lilse scholen de zomerkalender mee naar huis. Wie niet in Lille naar school gaat, kan een exemplaar komen afhalen op het gemeentehuis of in de bibliotheek.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto