Van den Broeck – Prolians aan de Atelaan lanceerde vandaag een app voor de échte bouwprofessional. Met méér dan 245.000 beschikbare producten, die gemakkelijk en handig gescand kunnen worden, vinden de professionals alles wat ze nodig hebben. Een primeur in de EU.

'Een must-have voor elke bouwprofessional'

'Bovendien bevat de app handige informatie over de producten, kunnen producten vergeleken en zelfs afgeleverd worden op de werf', zegt Martijn Vandersteen, de e-commerce specialist van Van den Broeck - Prolians. 'Een must-have dus voor elke bouwprofessional die tijd en efficiëntie wilt winnen.

Bestaande klanten krijgen hun nettoprijzen te zien en betalen conform de afgesproken betalingsmodaliteiten.  Nieuwe klanten kunnen direct afrekenen via Bancontact of kredietkaart.

Om het helemaal makkelijk te maken, kunnen de bestellingen afgeleverd worden op de gewenste locatie van de klant, inclusief op de bouwwerf. Haalt hij liever af? Dat kan vanzelfsprekend ook in één van de twee winkels in Herenthout of Malle.' 

'Winnen aan tijd en efficiëntie'

'We merken dat steeds meer bouwbedrijven en bouwprofessionals digitale tools inzetten voor de vereenvoudiging van hun processen om zo aan tijd en efficiëntie te winnen', weet Dirk Biesmans, marketing manager. 

'Het makkelijk en snel bestellen en beheren van goederen en producten is daar onder andere één van', vervolgt Joël Toremans, algemeen directeur van Van den Broeck – Prolians.

'Al in 2015 hebben we hierop ingespeeld door – op maat van onze klanten – een webbestelapplicatie te ontwikkelen. Al snel implementeerden we directe koppelingen met klanteigensystemen (SAP, Oracle,…) en nu in 2019 vullen we dit aan met de VdB ScanApp.

Dit met slechts één doel, onze klanten te ontzorgen en hun zo tijd en geld te laten besparen.'

De VDB ScanApp voor profs is gratis beschikbaar voor iOS en Android, mobiel en tablet. Nog niet voor de particulier. Meer informatie op vdb-prolians.be/scanapp

Op de foto : Dirk Biesmans en Martijn Vandersteen verwachten ontzettend veel van de VdB ScanApp.