U bent hier

Vanavond om 21u15: Real Noorderwijk – Futsal Topsport Antwerpen

Herentals
21.02.2020 - 11.07u
Door: Mark Jaspers

Deze avond staat er in de Mixx opnieuw een fantastische affiche op het programma. Met FT Antwerpen ontvangen we één van de drie kandidaten op de titel. Het verschil tussen de eerste drie en de nummer vier (Real) is groot in talent en budget maar het blijft sport en voor hen die erbij waren in Antwerpen (op 8 november) toen we net niet wonnen, weten het, in sport kan alles.

FTA schakelde in de kwartfinale van de beker kampioen Halle-Gooik verdiend uit. Ze gingen winnen in de hel van leider FT Charleroi met 5 - 8. Verloren op verplaatsing nog niet dit seizoen. Beschikken over de meeste Rode Duivels.

Ze beschikken over de grootste supportersschare van het land in het Futsal. Wat moet je nog meer zeggen, het zijn al jaren toppers, maar ons Real is aan zijn beste seizoen ooit bezig, onze topschutter El Attabi komt terug uit schorsing en iedereen hoopt dat tovenaar El Fashi terug fit geraakt.

Onze technische staf is er klaar voor, spelers en supporters zijn er klaar voor en niet te vergeten, we hebben niets te verliezen. Een nederlaag zou geen ramp zijn,
puntenwinst zou een fantastisch cadeau voor Noorderwijk zijn. Laten we er het beste van maken. Go Real, make us happy!

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto