VC Herentals speelde tegen Gedinne een knappe wedstrijd. Al snel bleek dat de Waaltjes problemen hadden met het grote veld. Gianni Convalle glipte op de 11' door de bezoekende verdediging, omspeelde de bezoekende doelman en schoot knap de 1-0 op het bord. In de 28' verdubbelde Stef Bruyninckx met een knappe stiftbal over de doelman: 2-0.

Na de rust kopte Voorspoels een voorzet van Thomassen onhoudbaar in doel: 3-0. De bezoekende doelman verhinderde de 4-0 van dezelfde Voorspoels. Maar dat was maar voor even uitgesteld. Nicholas Van Looy ging op wandel door de bezoekende defensie en lukte de 4-0.

Op voorzet van Haneveer knalde Voorspoels de 5-0 binnen. Bruyninckx nam in de 77' knap de bal mee, de bezoekende doelman redde eerst nog maar de goed gevolgde Romand legde de 6-0 binnen. Na de 7-0 van Bruyninckx gingen de bezoekers, waar Pochet werd uitgesloten, nog op zoek naar de eerredder. Thuisdoelman Simon Vervoort pakte de enige bezoekende bal in de 2e helft.

VC Herentals bekert volgend weekend verder op het veld van Sint-Lenaerts.