U bent hier

VC Poederlee - K. Noordstar VV 3-1 : 'Pas 2e helft match in handen gepakt' - extra foto's (1)

Lille | Neteland
08.09.2019 - 19.08u
Door: Herman Gezelle

De streekderby VC Poederlee - K. Noordstar VV eindigde op een verdiende 3-1 voor de Hegge-boys die pas in de 2e helft het heft in handen konden pakken.  De bezoekers kwamen op voorsprong via een erg actieve Moons (0-1, 20'). Ook de ruststand.

Nico Janssens : 'In onze kansen geloven en hoger spelen'

'De 1e helft was gelijkopgaand', lacht een tevreden T1 Nico Janssens. 'Tijdens de pauze heb ik de jongens gevraagd méér in hun kansen te geloven en hoger te spelen. Dat hebben ze met bravour uitgevoerd.

We hebben tot affluiten gedomineerd en verdiend de punten thuis gehouden. Volgend weekend wacht de moeilijke verplaatsing naar KFC Herenthout.'

Andy Van Kets : 'Niet in duel gegaan, geen lange ballen dat frustreert'

'Wat onze squad in de voorbereiding binnen het systeem zo knap afwerkte, viel heel de match vandaag in het water', zegt een teleurgestelde Noordstar-coach Andy Van Kets. 'De jongens gingen niet voor hoge ballen, niet in duel, en dat vraagt om problemen.

Eigenlijk de 0-1 voorsprong (Moons) was helemaal niet verdiend. We blijven wel de top-5 ambiëren, maar het systeem moet 100% uitgevoerd worden, anders komen problemen aan het venster kijken.  Dit Poederlee is een goed team met een efficiënte mix.

Volgende week volgt de thuismatch tegen Arendonk en dan naar Zwaneven, niet te onderschatten tegenstanders', besluit Van Kets.

Doelpunten :  0-1 (Moons, 20') ; 1-1 (Cavens, 49') ; 2-1 (Keijsers, 68') en 3-1 (Mattheussen, 88' - vrijschop - foto boven).

Scheidsrechter Fockaert floot voor 80 betalenden.

Heel wat Noordstar-supporters waren per fiets naar de Heggelaan afgezakt (foto). Om het verlies van hun geliefde club door te spoelen, reden ze meteen door naar Berkemus in Noorderwijk. Daar stond een frisse Duvel of warme thee te wachten...

Guy Verellen / Nnieuws © / / Voor de gelegenheid speelde VC Poederlee in donkerblauwe shirts.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto