U bent hier

Vernieuwd kapelletje Sint-Theresiastraat

Mol
29.04.2019 - 16.22u
Door: Mark Jaspers

Het kapelletje in de Sint-Theresiastraat (kruispunt met Koekenberg) in Achterbos kreeg een grondige opfrisbeurt door de gemeentediensten. Burgemeester Wim Caeyers greep de gelegenheid aan om de vrijwilligers die een kapelletje onderhouden te bedanken.

Daarnaast roept hij alle andere inwoners die een kapelletje onderhouden in onze gemeente op om zich kenbaar te maken. Het gemeentebestuur bekijkt op welke manier deze vrijwilligers ondersteuning kunnen krijgen.

Meer info: communicatiedienst, 014 33 07 11, communicatie@gemeentemol.be

Zorg jij voor een kapelletje in Mol?

Het gemeentebestuur wil de vrijwilligers die zorg dragen voor een kapelletje graag bedanken. Zorg jij voor een kapelletje zodat het steeds piekfijn oogt? Dan willen we jou leren kennen en ondersteunen waar het kan.

Meld je daarom voor 10 mei via www.gemeentemol.be > e-loket > Ik zorg voor een kapelletje of bel de informatie- en onthaalbalie, 014 33 07 11.

Kapelletjes, je vindt ze in alle maten en bijna op elke hoek van de straat. Onze gemeente telt er meer dan 70, waarvan sommigen wel héél bijzonder zijn. Maar wie zijn die lieve inwoners die zich vaak jarenlang met hart en ziel vrijwillig inzetten om deze gebedshuisjes in al hun glorie te laten schitteren?

Met de meimaand (Mariamaand) in aantocht – de periode waarin heel wat kapelletjes vaak een extra poetsbeurt krijgen en opgesmukt worden met bloemen - wil het gemeentebestuur deze vrijwilligers in kaart brengen.

Meld je voor 10 mei

Neem jij vrijwillig de zorg voor een bepaald kapelletje voor je rekening? Bel dan voor 10 mei de informatie- en onthaalbalie (014 33 07 11) of vul het e-formulier in via www.gemeentemol.be > e-loket – Ik zorg voor een kapelletje.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto