Bent u op zoek naar een verrassend cadeau? Speciaal voor deze eindejaarsperiode heeft Sinfonia Heist een programma samengesteld waarmee u vrienden, familie en geliefden kunt uitnodigen op een unieke muzikale belevenis.

Geen Kerst zonder Kerstconcert en geen Nieuwjaar zonder Weens Nieuwjaarsconcert. Met onder andere walsen en polka's van Strauss trakteert het Diamond Symphonic u op een sprankelend begin van het nieuwe jaar.

Kerst-op-'t Goor

Zondag 15 december 2019 - 15uur
Op zondag 15 december om 15 uur kan u in de Sint-Alfonsuskerk te Heist-Goor genieten van het 6de kerstconcert georganiseerd door Sinfonia Heist vzw. Het wordt weer genieten van sfeervolle kerstmuziek in het authentieke kader van de Sint-Alfonsuskerk.

Een onvergetelijk kerstconcert met als soliste Anneke Luyten ondersteund door het Diamond Chamber Orchestra o.l.v. André Walschaerts en het Vocaal Ensemble o.l.v. Lydia Van den Berckt.

Tickets nu te koop.
Meer informatie

Nieuwjaarsconcert 2020

Zaterdag 11 januari 2020 - 20uur
De Nieuwjaarsconcerten in samenwerking met de academie voor Muziek-Woord-Dans staan alom bekend voor een stijlvolle avond in een ongedwongen nieuwjaarssfeer. Ook nu staan weer muzikale pareltjes op het programma. Prachtige walsen, polka's, marsen, ... van o.a. Johann Strauss, Franz Lehar, Emmerich Kalman, Robert Stolz.

Tickets nu te koop.
Meer informatie