Dinsdagavond brachten zo'n 70 ondernemers een bedrijfsbezoek aan de succesvolle Group Suerickx aan de Toekomstlaan in Herentals. Na het ondersteunend woordje van lokale voorzitter Frederick Jonckheere volgde een boeiende voorstelling van de Group Suerickx.  'Je staat versteld', klonk het bij de bezoekers.

Het bestuur van Voka Lokaal Kempen West schoof dit jaar Group Suerickx naar voor als een van de sterkste groeiers uit hun werkingsgebied Herentals, Herenthout, Grobbendonk en Vorselaar. Uiteraard is ieder benieuwd of ze straks ook de grote Prijs Ondernemen Mechelen-Kempen mee naar huis nemen op 30 september.

De broers Christophe en Olivier Suerickx richtten Group Suerickx in 2008 op na de overname van een klein bedrijf gespecialiseerd in residentiële dakwerken. In minder dan 10 jaar tijd is het bedrijf zich gaan diversifiëren en specialiseren in verschillende renovatietechnieken, van beton – en gevelrenovaties tot industriële schilderwerken en dakwerken.

'Wat begon als een klein bedrijf is uitgegroeid tot een familiale onderneming met 120 gemotiveerde medewerkers verspreid over 2 vestigingen', zegt Christophe  Suerickx.

'Group Suerickx werkt met diverse vaste ploegen vakmensen, elk met hun eigen expertise en ervaring. Zo kunnen we steeds de juiste mensen inzetten voor onze klanten.
Geen enkele renovatie is vergelijkbaar. Verbouwings- of onderhoudswerken aan een wooncomplex, een verzorgingstehuis of een industriële installatie vereisen elk een eigen methodiek.

Wat ons verder typeert? Drie zaken. Praten werkt. Daar zijn wij van overtuigd. Daarom vinden we communicatie met onze klanten zo belangrijk. We houden hen dan ook voortdurend op de hoogte van wat er gebeurt. Verder plannen.

Met een duidelijke planning weten onze opdrachtgevers exact wanneer wij wat gaan doen. En als er dan, om welke reden ook, moet afgeweken worden van dat plan brengen we alle betrokkenen daar tijdig van op de hoogte.

Een duidelijke communicatie, een planmatige aanpak en een flexibele ingesteldheid maken van Group Suerickx een betrouwbare partner waar u als klant centraal staat.'  Foto's K. Geeraerts/G. Beyens/ NNieuws.