U bent hier

Volvo Oldtimer Expo 58 gestolen

Geel
06.08.2020 - 08.17u
Door: Mark Jaspers

Hij stond nog te overwinteren in een opslagplaats in Geel. De Volvo Amazon stationwagen uit 1969 die eigendom is van vintagewinkel Expo 58 uit De Brillemontstraat.

De wagen staat normaal op de parking tegenover de winkel om passanten de weg te wijzen naar de zaak. Tijdens de winter wordt hij in een loods gezet om te overwinteren en daar is hij door de coronatoestanden nog niet weggehaald.

De diefstal is waarschijnlijk door kenners gebeurd die het specifiek op de oldtimer hadden gemunt. Uit het magazijn is niets anders verdwenen. Ze waren goed voorbereid want de auto kan zelf niet meer rijden met moet dus met een aanhangwagen gestolen zijn.  

De uitbaatster van Expo 58 doet nu een oproep op sociale media naar bruikbare tips over de diefstal. Mogelijk wordt de wagen of onderdelen ervan aangeboden op tweedehandssites. 

Enkele details: LPG, overdrive, rood/bordeaux interieur, van 1969  - bel eigenares vintagewinkel Expo 58, Stefanie Huybrechts 0494 34 34 19 via mail verwittigen info@expo-58.be of bel politie Geel

Foto's : facebook Expo-58.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto