U bent hier

Voor het eerst sinds corona: gemeenteraad met publiek

Grobbendonk
08.09.2020 - 14.33u
Door: Mark Jaspers

Voor het eerst sinds februari van dit jaar is het opnieuw mogelijk om de gemeenteraad in Grobbendonk fysiek te volgen, al moeten zij die geïnteresseerd zijn eerst inschrijven gezien de te nemen maatregelen ter bestrijding van het coronavirus.

Op dinsdag 15 september ontmoeten de gemeenteraadsleden elkaar opnieuw fysiek, onder veilige omstandigheden. De vergadering zal doorgaan in de raadzaal van het gemeentehuis, waar er voldoende plaats is om de fysieke afstand te bewaren.

"Er is ook plaats zodat voor het eerst sinds de lockdown dit voorjaar ook het publiek opnieuw welkom is om de gemeenteraad bij te wonen.

Je moet je wel vooraf inschrijven, zodat we de verplichte maatregelen in kader van de bestrijding tegen het coronavirus kunnen naleven." Aldus Marianne Verhaert, burgemeester van Grobbendonk.

Een mondmasker is verplicht tijdens de hele duur van de vergadering en achteraf zal je naar buiten begeleid worden volgens het voorziene circulatieplan. Inschrijven kan via info@grobbendonk.be tot maandag 14 september 18u.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto