U bent hier

Vorselaarse ropeskipping club ziet succesjaar beloond met meerdere ereplaatsen fli

Vorselaar
13.05.2019 - 10.16u
Door: Mark Jaspers

In 2008 werd in Vorselaar een ropeskipping club opgericht binnen de schoot van Omnisport Vorselaar. Deze club is de afgelopen jaren gestaag gegroeid en telt nu een 50-tal leden die wekelijks één of twee uur « touwtje springen ». Maar ze doen veel meer dan gewoon springen.

De touwen vliegen in het rond en de kinderen springen en lopen erdoor, gaan op hun hurken, doen een push up en springen terug recht. Een gezonde sport en terecht groeit jaarlijks hun ledenaantal. Overigens doet deze club dit ook met succes.

Afgelopen zondag 12 mei werd in Westerlo de derde recreacup georganiseerd voor diverse leeftijdscategorieën. En Omnisport Vorselaar heeft het daar, net als bij de vorige recreacups, schitterend gedaan en zag zelfs een van haar springsters binnen haar categorie winnen en bovendien allround laureaat worden over het hele seizoen.

Proficiat aan Eline Van Den Bempt! Daarnaast werden ook mooie ereplaatsen behaald door Yelena (2), Emiel (3), Axelle (4), Luna (4), Maite (7), Jana (7), Maricruz (9) en ook Nina, Luna, Emma, Siebe, Chelsey, Floor, Femke en Kaat hebben het beste van zichzelf gegeven.

Sinds dit jaar zijn ook de mama's gestart met op recreatief niveau te springen. Maar daar kunnen volgens hoofdcoach Karen Ruymbeke volgend jaar zeker nog wat mama's en papa's bij.

Aanstaande vrijdag 17 mei 2019 geven alle leden nog eens het beste van zichzelf op de slotshow van Omnisport Vorselaar. Vanaf 18.00u kan je in de sporthal "De Dreef" Oostakker 1 in Vorselaar genieten van een spektakel gebracht door de kleuterturners en de ropeskippers.

De show eindigt rond 20.30u, maar je kan natuurlijk met hen nadien nog gezellig napraten en iets drinken in de cafetaria van de sporthal. Iedereen welkom.

 

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto