U bent hier

Winterblues? Niet met 4e editie WinterWarm

Kasterlee | Kempen regio
08.01.2020 - 16.58u
Door: Mark Jaspers

De bossen van de Hoge Rielen zijn voor de 4e keer het feeërieke decor voor het vijfdaags festival WinterWarm. Tijdens de vorige editie gingen meer dan 6000 cultuur- en outdoorliefhebbers op avontuur in de bossen van Kasterlee.

Ook dit jaar presenteren we van 5 tot en met 9 februari een spannende en gevarieerde mix van theater, muziek, workshops, circus en installaties in de typische WinterWarmsfeer.

TIP uit het programma

Op vrijdag, zaterdag en zondag kan je naar de onweerstaanbare circusvoorstelling 'Dans ton coeur' van AKOREACRO, voor iedereen vanaf 8 jaar. Je komt oren en ogen tekort als acht acrobaten en vier muzikanten de piste in de circustent betreden.

De wandeling: UIT HET DONKER III

Van 5 tot en met 8 februari kan je komen wandelen langs een mooi uitgelicht parcours. Op dit parcours kom je bijzondere installaties tegen die een relatie aangaan met de natuur en architectuur van de Hoge Rielen. De wandeling is ook dit jaar gratis, maar we stellen een vrije bijdrage erg op prijs omdat de verhoopte subsidies voor dit project helaas niet toegekend werden.

Familiedag

Zondag 9 februari is familiedag! We presenteren een bomvol programma met WinterWarme workshops, familievoorstellingen en circus.

Radio 1 live met Culture Club

Radio 1 zendt het programma Culture Club bij uitzondering live uit vanop WinterWarm! Verwacht je aan interviews en intieme concerten in een verwarmde loods op het domein.

De Winterbar en foodtrucks
Even opwarmen in onze Winterbar, gezellig napraten aan het vuur, genieten van gratis akoestische optredens, een hapje eten aan één van de foodtrucks ... of ons gloednieuw WinterWarmbier proeven ... Het kan allemaal aan onze Winterbar met tipitent.

WinterWarmbier

Warandevrijwilliger Fons werkte samen met zijn collega-hobbybrouwers de Hoppertunisten het recept uit van het gloednieuwe WinterWarmbier. Brouwerij Leysen uit Herentals brouwt het uiteindelijke bier. Kom proeven in de Winterbar of Café Halfweg.

Overnachten

Tijdens het festival kan je overnachten in het bijzonder mooie Hostel Wadi. Voor een nacht betaal je 72 euro per kamer voor vier personen, inclusief ontbijt.

Praktisch

Van 5 tot en met 9 februari in de Hoge Rielen in Kasterlee.

Het volledige programma vind je op www.warande.be of in de WinterWarmbrochure

WinterWarm is een organisatie van de Warande en de Hoge Rielen in samenwerking met de gemeente Kasterlee.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto