De verkoop van het boeiend pocketboek ''Wout van Aert, Het Wonderjaar" van de Herentalse auteur Bart Lamers scheert hoge toppen. Er zit al een 2e druk aan te komen.

Pakkende interviews en spitse commentaren kleuren deze publicatie met als ondertoon 'Kampioen Wout als mens'.  Een must voor de wielerliefhebber.  Je leest het in één ruk uit.

Nnieuws mag van Uitgevers Willems 3 promo-exemplaren weggeven.

Wout-wedstrijd : 'Tot welk jaar is Wout met z'n nieuw contract verbonden aan Jumbo-Visma?' 

Mail je antwoord met je postadres naar redactie@nnieuws.be - op vrijdag 29/1 om 23u worden de winnaars bekend gemaakt.

''Wout van Aert, Het Wonderjaar"

'Wout van Aert zorgde in het afgelopen covid-dramajaar met zijn geweldige prestaties voor schitterende stermomenten aan de Kempense wielerhemel', lacht Lamers.

'Ik interviewde boeiende mensen uit de entourage van de wielrenner, en personen uit het wielerwereldje die de prestaties van Wout prima kunnen schetsen en kaderen.

Passeren o.a. de revue dr. Toon Claes, internationaal gerennomeerde othopedisch chirurg in het AZ Herentals die Wout opereerde na zijn crash in de Ronde van Frankrijk.

Ook Erwin Vervecken, Paul Herygers, Jef Van den Broeck van de Krawatencross, de supporters, en caféwaardin Simonne Lievens (Molenhuis) geven hun spitse kijk op de emoties bij de aankomst van onze Kempense wielercrack.  Voor sommigen al de nieuwe Rik Van Looy.

Het pocketboek ‘Het wonderjaar van Wout van Aert’, (Willems Uitgevers) telt 144 blz, kost €14,50 en ligt in de betere boekhandel : Bert Van Sande, Frakinstraat Herentals; Standaard, Zandstraat Herentals; en webshops.