Donderdag trouwt in Herenthout Belle Perez met haar Wouter (Van der Horst). Het huwelijk kreeg in Nederland extra aandacht omdat Wouter in opspraak kwam bij een juwelenroof/-heling in het luxehotel Ter Duin in Noordwijk (Nederland). Een butler stal er van een rijke familie juwelen uit de kluis.  De butler, waarmee de familie Van der Horst samenwerkte, zit alvast in de gevangenis in Nederland. Hij stal uit de kluizen van een hotel waar hij werkte juwelen, liet die namaken bij de familie Van der Horst, en verving de echte door de nagemaakte juwelen.

De Nederlandse jusititie onderzoekt nu in hoeverre Wouter (Van der Horst) bij die zaak is betrokken. Hij zat al 2 dagen in voorarrest in de cel. Het geplande vrijgezellenfeestje met zijn vrienden in het Spaanse Marbella viel daardoor in het water.

Belangrijk in de zaak is dat Wouter volgens zijn familie en advocaat ter goeder trouw handelde en dat hij niet is voorgeleid bij de onderzoeksrechter.

Belle Perez wil dan ook absoluut met haar grote liefde trouwen. Dat liet ze via facebook aan haar fans weten. Ze postte er ook dat ze 100% vertrouwen heeft op een goede afloop van het onderzoek.

Belle Perez en Wouter wonen in Herenthout. Ze hebben er een huis gekocht en verbouwd.

Drie maanden zwanger

Belle Perez heeft voor de fans ook nog goed nieuws. Ze is 3 maanden zwanger.

foto: Belle Perez en Ellen Van Loy op actie Levensloop 2015/archief Nnieuws.be