U bent hier

Beker : AC Olen - Noordstar 2-3

Herentals | Olen
23.08.2015 - 13.55u
Door: Herman Gezelle

De laatste bekerwedstrijd stond op deze stralende zomerdag gepland op de terreinen van 2e provincialer AC Olen. Trainer Carlo Michiels miste een pak spelers, o.a. Peter Engels, Yannick Scheerens, Pieter-Jan Hendrickx en Jeffrey Willems behoorden tot de afwezigen. Noordstar startte het best :een afgemeten voorzet van Niels Caers en Philip van Herck stift de bal over doelman Broeckx : 0-1.

Noordstar was de betere ploeg en zag een geldig doelpunt niet toegekend worden. Nochtans zag zelfs de tegenstrever dat de bal over de doellijn was geweest... De bezoekers bleven georganiseerd spelen, doch konden niet verhinderen dat Bouquillon de bordjes in evenwicht bracht in de 36e minuut : 1-1.

De vreugde van AC Olen was van heel korte duur...aftrap Noordstar, meteen door getikt naar Yannick De Busser...die rolt de rest van de verdediging op, doorsteek naar Niels Caers en 1-2. Op slag van rust komt de thuisploeg weer op gelijke hoogte, Tom T'Seyen trapt de bal ongelukkig op de rug van een Olense speler en zo verdwijnt de bal in doel : 2-2.

Ook na de rust blijft Noordstar hard werken. Er volgden kansen aan beide kanten in een potje aangenaam voetbal. In de 85e minuut trapt Caers overhoeks binnen en bezorgt zijn ploeg een verdiende overwinning : 2-3.

Noordstar speelde met : Van Bael, Van Orshaegen, Vinck, Meir, T' Seyen, Wuyts, Tamble Bert, Tamble Nick, De Busser, Caers, Van Herck, Van Hove, Lambaerts Thijs, Wils en Henderickx.

Verslag en foto's Annick Van den Bruel / NNieuws.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto