U bent hier

deSter is zesde genomineerde voor Prijs Ondernemen 2019

Kempen regio
17.06.2019 - 09.27u
Door: Mark Jaspers

deSter uit Hoogstraten is het zesde bedrijf dat kans maakt op de Prijs Ondernemen 2019. Dat maakt Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen vandaag bekend. deSter is een wereldspeler op het vlak van luchtvaartcatering, en ze leveren ook 300 miljoen stuks plastic messen, vorken en borden aan McDonalds.

Ze zullen de Voka Lokaal-afdeling Kempen Noord vertegenwoordigen. In totaal zullen 9 bedrijven strijden om de Prijs Ondernemen, op 26 september. Voor de eerste keer werden de winnende zaakvoerders in hun eigen bedrijf verrast door Voka.

"Dit is inderdaad een verrassing. De award neem ik met veel plezier in ontvangst. Ik ben blij dat Voka aan ons heeft gedacht", zegt Stef Van de Perre van deSter uit Hoogstraten. "Veel mensen passeren hier, maar ze weten niet wat we doen. Het is leuk dat die erkenning nu toch komt. We hebben al veel design awards gewonnen, voor alle producenten die we ontwikkelen. Dit is toch een andere prijs en dat doet deugd."

deSter is een producent van plastic en is gevestigd in Hoogstraten. In elk McDonalds-restaurant in Europa liggen plastic messen, vorken, bekers en borden van deSter. Dat zijn zo'n 300 miljoen stuks per jaar. Doet dan ze ook voor de grootste luchtvaart-maatschappijen.

"Als je een vliegtuig omdraait, dan is alles wat naar beneden valt – buiten de crew - door ons gemaakt", zegt Van de Perre. "Als producent van plastic zetten we nu heel hard in op duurzaamheid. deSter wil tegen 2021 enkel nog volledig recycleerbare producten maken."

Wil je zien hoe Voka zaakvoerder Stef Van de Perre verrast? Dat kan hier: www.facebook.com/VokamechelenKempen

Naar de finale

Voor de Prijs Ondernemen zet Voka - Kamer van Koophandel Mechelen-Kempen het concept dit jaar op z'n kop. Negen winnaars worden - in hun eigen bedrijf - compleet verrast. De zaakvoerders weten van niets. Ze denken dat ze een interview krijgen voor het magazine Ondernemers, maar ze worden verrast met een award.

Sinds maandag 10 juni en nog tot met donderdag 20 juni maakt Voka via de social media-kanalen elke werkdag een Voka Lokaal-winnaar bekend. Vanaf 20 juni kan iedereen zijn stem uitbrengen op onze Voka-website. Die stemronde loopt tot 6 september 2019.

Jouw stem is belangrijker dan ooit. Want je kan een bedrijf rechtstreeks naar de finale stemmen. Die finale is weggelegd voor de drie bedrijven met de meeste stemmen. Voor een jury met experten strijden ze dan voor de grote Prijs Ondernemen 2019. Die zal Voka - KvK Mechelen-Kempen op donderdag 26 september uitreiken in Alta Ripa.

Meer op:

www.voka.be/nieuws/wint-jouw-bedrijf-de-prijs-ondernemen-2019

www.facebook.com/VokamechelenKempen

imageMeer nieuws

Pierloos na meer dan 7 jaar terug open

Pierloos na meer dan 7 jaar terug open
Grobbendonk 14.11.2019 - 18.58u

Boeklancering 'Mees en de magische poort' van Linda Rood

Boeklancering  'Mees en de magische poort' van Linda Rood
Kempen regio | Vlaanderen 14.11.2019 - 18.52u

Volley dames 1e div: VCHH – Datavoc Tongeren 1-3

Volley dames 1e div: VCHH – Datavoc Tongeren 1-3
Heist op den Berg | Herenthout | Neteland 14.11.2019 - 18.03u

VOKA : 17 bedrijven uit Mechelen en Kempen mee op grootste handelsmissie ooit

VOKA : 17 bedrijven uit Mechelen en Kempen mee op grootste handelsmissie ooit
Herentals | Kempen regio | Mol | Olen | Turnhout regio | Vlaanderen | Westerlo 14.11.2019 - 17.57u

kOsh campus Collegestraat opent ‘Petit 37’

Herentals 14.11.2019 - 17.53u

Rode Neuzen Acties voor GOEZO! Equilibrium!

Kempen regio | Lier regio 14.11.2019 - 17.52u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto