Schoonheidsinstituut Elyscio uit Morkhoven ontving zondag een uniek "100% Suikersalon-award" uit handen van Hilde Laenen, zaakvoerder van Dré Cosmetics. Dré Cosmetics verdeelt sinds 2016 een uitgebreid gamma suikerpasta's voor suikerontharing van het merk ROYX PRO.

Elyne Geerts van Schoonheidsinsituut Elyscio is ontzettend fier : "De reacties van de klanten in het salon zijn al sinds de start van mijn instituut zo positief op de suikerbehandeling dat we niet lang getwijfeld hebben om enkel nog met suiker te ontharen.

Suikerontharing is een zachte, veilige en effectieve methode om alle delen van het lichaam te ontharen met 100% natuurlijke producten.

Klanten ervaren minder pijn, hebben minder last van ingegroeide haartjes, irritaties en allergieën. Bovendien hebben ze na een behandeling met suiker een zijdezachte huid! Tenslotte zijn we ook zeer tevreden over de ondersteuning die we van Dré Cosmetics krijgen op het vlak van opleiding, verkoop en marketing.

Dat heeft er ook voor gezorgd dat ik zo snel kon groeien. Voor ons is het duidelijk: WE DO IT SWEET!"

In 6 jaar tijd heeft Dré Cosmetics met ROYX PRO de suikerontharing in België echt op de kaart gezet. "Uiteraard is dit enkel mogelijk door de professionele schoonheidsspecialistes die resoluut voor onze producten kiezen en 100% in suikerontharing geloven.

Instituten die enkel nog suikerontharing aanbieden en niet meer met hars werken, zetten we dan ook graag extra in de bloemetjes met deze awards," zegt Hilde Laenen van Dré Cosmetics.  Foto EG/NNieuws.

• Schoonheidsinstituut Elyscio, Elyne Geerts, Nelson Mandelaplein 6, Morkhoven (Herentals) mobile 0499305560.