Met de sloop van het hoekpand ter hoogte van de hoek Retiesebaan - Binnenpad op de Markt van Kasterlee, geeft Fransen Bouwonderneming het startschot voor de vernieuwing van het marktplein van Kasterlee.

Na het verdwijnen van het bestaande oude gebouw, verschijnt hier een nieuwe residentie met een moderne, hedendaagse architectuur. Deze residentie zal voor de komende decennia het volledige uitzicht bepalen van één van de vier zijdes van het marktplein.

Fransen Bouwonderneming investeerde ook voor dit project in een hoogstaande architectuur. "We weten dat het gemeentebestuur van Kasterlee in samenspraak met de bewoners bezig is met een ontwerp om de bestaande markt in de toekomst om te vormen tot een verkeersluw en groen dorpsplein", vertelt zaakvoerder Tom Fransen.

"Vanuit onze bouwonderneming met historische wortels in Kasterlee willen we graag ons steentje bijdragen. We zijn ervan overtuigd dat ons project een mooie meerwaarde zal betekenen. De combinatie van de historische gebouwen – waaronder het gemeentehuis en de kerk – met onze toonaangevende hedendaagse architectuur, garandeert de juiste formule voor een prachtig dorp als Kasterlee."

Prachtig uitzicht op de markt

Na de sloop van het bestaande hoekpand start Fransen Bouwonderneming met de bouw van een residentie van twee verdiepingen, aangevuld met een dakverdieping. "Op het gelijkvloers voorziet het project een winkelpand. Op de bovenverdiepingen komen er vier grote appartementen. De bewoners hebben een prachtig uitzicht over het marktplein", zo belooft Tom Fransen.

www.fransenbouwonderneming.be