U bent hier

Geslaagde Kerstmarkt en eerste winkelzondag (1)

Herentals
08.12.2019 - 20.39u
Door: Mark Jaspers

Vandaag trapte Herentals de kerstperiode op gang. vzw Toerisme Herentals organiseerde op de Grote Markt de traditionele kerstmarkt.

In de namiddag stond de noordkant van de Grote Markt vol kraampjes met leuke cadeautjes, originele geschenken en winterse lekkernijen. T-Trio luisterde de Markt op met muziek.  Voor kinderen was er leuke animatie, waaronder een draaimolen en een grimestand. En natuurlijk kwam ook de Kerstman op bezoek. 

De kraampjes waren in aantal wel flink minder dan de vorige jaren.

Op de zuidkant was het van 14 tot 21 uur aangenaam vertoeven. Herentalse verenigingen baatten kraampjes uit met hapjes en dranken zoals glühwein, jenever en warme chocolademelk. Dj BEX  zorgde voor de ambiance.

Het weer was vandaag de kerstmarkt gunstig gezind. Het bleef droog en niet te veel wind.

Na kerstmarkt zaten de lokale horecazaken vol nagenieters. Ook de handelszaken in de Bovenrij en Zandstraat waren tevreden met de opkomst op deze eerste winkelzondag.'  Mark Jaspers/ Nnieuws.

imageMeer nieuws

Maatwerkbedrijf TWERK innoveert in coronatijden

Herentals | Kempen regio 24.10.2020 - 12.39u reading time6min

Dat de Coronacrisis heel wat ondernemingen voor bijzondere uitdagingen stelt, is zeer bekend. Dit is dan ook niet anders voor VZW TWERK. TWERK is een maatwerkbedrijf voor mensen met een autismespectrumstoornis (ASS) in Herentals.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto