Wilco Keukens uit Rijkevorsel werd omgedoopt tot Arooma en verhuisde zopas naar Lichtaart. Het keuken- en interieurbedrijf streek neer in een nieuwe ruime toonzaal aan de Herentalsesteenweg 25.

Op deze site is ook het verlichtingsbedrijf Brotec gevestigd waarmee Arooma heel nauw samenwerkt. Hiermee is de transformatie van klassieke keuken- en maatkastenbouwer naar een partner voor totaalinrichtingen stevig ingezet.

Op het vlak van schrijnwerk op maat kan Arooma alles aanbieden. Naast keukens behoren onder meer ook badkamermeubels, vestiaires, dressings, haard- en tv-meubels en bureaukasten tot het ruime aanbod. Dat kan in uiteenlopende stijlen.

De focus blijft op keukens en maatwerk, met daarnaast ook de mogelijkheid tot totaalinrichting. Hiervoor kan Arooma terugvallen op zusterbedrijf AIS in Herentals dat gespecialiseerd is in schilderwerk, tapijten, gordijnen en decoratiewerken.

De nieuwe toonzaal is volledig ingericht met belevingshoeken om het thuisgevoel te creëren, zodat de bezoekers hier zelf kunnen voelen wat er in hun interieur mogelijk is. Arooma wil hen in de eerste plaats inspireren en daarnaast ook adviseren.

Opmerkelijk is de met leer beklede haardwand bijvoorbeeld. Bezoekers ontdekken er evengoed handgemaakte keramiek en aangepaste verlichting van het bedrijf Brotec dat ook op de site gevestigd is.

Stapje verder gaan

"Bezoekers vergeten hier al snel het klassieke toonzaalgevoel. Ze ontdekken hier allerlei materialen en kleuren toegepast in het interieur. Op die manier willen we een stapje verder gaan.

Door mee te denken met de klanten en samen een concept uit te werken, tillen we hun interieurbeleving naar een hoger niveau", vertelt Els Keersmaekers, zaakvoerder van Arooma, enthousiast.

Naast een besprekingsruimte met de klanten beschikt Arooma in de nieuwe toonzaal ook over een opvallend grote en volledig uitgeruste keuken. Hier kunnen showcookings georganiseerd worden zodat klanten de functionaliteit van hun nieuwe toestellen al doende kunnen ontdekken.

Meer informatie: www.arooma.be

Op de foto : Els Keersmaekers (rechts) van Arooma & An Keuleers, sales manager van Arooma (links).