U bent hier

KSKS Herentals en Heylen Vastgoed verlengen hun samenwerking

Herentals
03.07.2019 - 17.49u
Door: Mark Jaspers

Zopas verlengde KSKS Herentals en Heylen Vastgoed hun samenwerking. Wij zijn erg blij dat dit partnership met een van onze trouwe sponsors verlengd wordt en zo de continuteit van de club verder verzekert.

'Met 9 kantoren en meer dan 50 medewerkers in de provincie Antwerpen, en een aanbod van meer dan 1300 panden, zijn zij een van de belangrijkste vastgoedspelers in de provincie. Heylen Vastgoed gebruikt sportsponsoring als turbo voor hun groei, en wij zijn dan ook erg blij dat zij blijvend kiezen voor onze club om hun lokale verankering in de verf te zetten.

'Zaakvoerder Cedric Vanhencxthoven. : "Teamwork is voor onze onderneming zeer belangrijk: onze afdelingen voor verkoop, verhuur, nieuwbouw en exclusieve eigendommen werken elke dag samen met onze dienst onthaal en onze juridische afdeling om onze klanten de beste service aan te bieden.

Dat teamwork zien wij ook terug in de werking van KSKS Herentals. Wij zijn er van overtuigd dat de verlenging van deze samenwerking een win-win situatie is voor beide partijen. De manier waarop er bij deze club wordt omgegaan met de jeugdwerking is bovendien een extra motivatie om dit verder te ondersteunen." (pp)

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto