Allereerst werd er een minuut stilte gehouden ter nagedachtenis van het overlijden van de vader van Bart Hoefkens. Na de uitoverwinning vorige week bij staartploeg SKS Herentals was de ploeg van een heel ander kaliber, Wezel.

Annick Van den Bruel vervolgt : 'De meegereisde Noordstarsupporters, naar Wezel, voor de heenwedstrijd, herinneren zich ongetwijfeld nog de sterke indruk die de thuisploeg toen naliet. Het was één van de sterkste, zoniet dé sterkste tegenstander in de heenronde.

Met dit gegeven in het achterhoofd werd er voorzichtig van start gegaan door Noordstar.

11' vrije trap van Thijs die de bal diep verstuurt op Yannick S., het schot gaat naast.  17' 0-1 : aanval over rechts, de voorzet wordt binnengetikt.

Rust : Wezel nam geleidelijk aan de wedstrijd volledig in handen, had bijgevolg het meeste balbezit en liet de bal het werk doen. Onze jongens moesten, meer dan hun lief was, achter de bal lopen en moesten zich beperken tot enkele tegenprikjes als de kans zich voordeed. Jarne had met enkele saves de schade kunnen beperken tot de 0-1

47' Wezel trekt op de linkerflank ten aanval, schot op doel welk slecht wordt beoordeeld door onze goalie en 0-2.  60' vervanging : Tom ipv Khalid. 65' pas op links op Yannick S., deze vertrekt richting doel, behoudt de controle en plaatst de bal binnen : 1-2. 74' Corner van Yannick S, de hoge bal komt tot bij Jeroen, die de bal in het vak gooit, een scrimmage voor doel maar de bal wil er niet in.   87' een foutje in de verdediging wordt meedogenloos afgestraft : 1-3.

Besluit : 'We kregen te maken met twee verschillende wedstrijdhelften. De eerste 45 minuten werden gekenmerkt door de "schrik" om iets te ondernemen. Misschien was er teveel ontzag of respect voor de tegenstander die hierdoor de kans kreeg om hun wet op te dringen en Noordstar achteruit te duwen.

Na de pauze veranderde het beeld en kwam het geloof in eigen kunnen boven drijven en drong de blauwe garde hun spel op aan de bezoekers die het bij momenten moeilijk kregen. De eerlijkheid gebiedt ons om te zeggen dat er niet echt veel kansen werden bij elkaar gevoetbald waardoor de uitslag misschien wel gerechtvaardigd is.

Volgende week volgt de verplaatsing naar Laakdal en dan komt St.Dimpna op bezoek. Laat ons hopen op de drie punten in Veerle en dan met het nodige vertrouwen tegen St.Dimpna de wei in.'  Verslag en foto's  Annick Van den Bruel/N.