U bent hier

Ook fietspaden worden vernieuwd tijdens werken Pidpa, minimale hinder voor busreizigers

Nijlen regio
19.03.2019 - 18.34u
Door: Mark Jaspers

Komende maandag, 25 maart, start Pidpa met werken op de Grote Steenweg. Er zal gewerkt worden tussen het begin van de Grote Steenweg in Kessel-Dorp en het benzinestation Q8. Om alles veilig te laten verlopen, zijn er heel wat tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht.

Zo zal er in dat deel van de Grote Steenweg enkelrichting zijn in de richting van Nijlen en ook in de omliggende straten gelden heel wat tijdelijke verkeersmaatregelen. De wegversmallingen verdwijnen tijdelijk in de Grote Puttingbaan.

Daar zal, eveneens tijdelijk, een afgescheiden fietspad aangelegd worden en ook daar geldt enkelrichting in de rijrichting naar de Stationssteenweg toe. Deze situatie zal ongeveer een 10-tal weken van kracht zijn.

Nieuw fietspad na de werken

De werken zijn nodig voor de water- en gasleidingen maar op aandringen van lokaal bestuur Nijlen en dankzij overleg met AWV en Pidpa, worden ook de fietspaden tussen Kessel-Dorp en het Q8 benzinestation langs beide zijden volledig vernieuwd. Deze zullen er na de werken dus helemaal nieuw en mooi glad bij liggen!

Minimale hinder voor het busverkeer

Voor de mensen die gebruik maken van de bussen van De Lijn is er ook goed nieuws: op een korte periode na zullen ook de bussen in de richting van Lier alle haltes blijven bedienen. Wanneer deze korte periode zal zijn, wordt aangekondigd zodra dit bekend is.

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto