U bent hier

Peter Van Asbroeck ook nog vandaag achter de grill : 'Ik draag de Kempenaren in m'n hart, én ben VOLVO-fan'

Herentals | Kempen regio | Neteland
15.06.2019 - 17.51u
Door: Herman Gezelle

Acteur en tv-kok Peter Van Asbroeck heeft zaterdag bij Volvo Van Houdt Kempen en Van Houdt Mobility Suzuki de talrijke fans meteen op z'n charmante hand gekregen. Achter de grill liet Peter z'n ervaring als tv-kok én als entertainer tussen de blinkende Volvo's Selekt overborrelen als geen ander.  Hij geeft je Tips & Tricks over hoe je nu dat stukje vlees perfect bakt.

Ook nog vandaag zondag kan je tussen 13u en 16u van een gastronomisch klasse-toetje komen genieten met Peter op schoot. Een selfie met deze populaire BV kan na een bezoekje aan de ruime toonzalen.

'Op het menu staan uiteraard onze scherp geprijsde tweedehands Volvo's', zegt directeur Edwin Van Houdt. 'Het hele weekend geven we maar liefst 3 jaar garantie op een Selekt Volvo. We zorgen ook voor leuke animatie.'

Van Asbroeck : 'Heel tof VOLVO Van Houdt-team, de Kempenaren draag 'k in m'n hart'

'Ik vind het VOLVO Van Houdt-team heel toffe gasten', vertelt Peter Van Asbroeck. 'Amai, 't is hier een plezier om de fijne klanten en bezoekers m'n BBQ-keukengeheimen te vertellen bij een gastronomisch hoogstandje. De Kempenaren hebben iets apart, zo gemoedelijk en ook levensgenieters. Ik draag ze in m'n hart.  Ik ben trouwens ook een VOLVO-fan van het eerste uur.'

Van Asbroeck is een bekende tv-figuur o.a. in Wittekerke, Het Swingpaleis, Thuis, Zone Stad, Help, mijn man is Klusser!, Schatten op zolder, De Huisdokter, Peter Kookt, Zie Je Wel en Bananasplit.

Peter is gepassioneerd door koken en sinds 2002 heeft hij een kookrubriek in het weekblad Dag Allemaal. Hij schreef 5 kookboeken. In 2003 maakte hij deel van het team rond Peter De Clercq dat wereldkampioen BBQ werd in Jamaica, waar hij verantwoordelijk was voor de randanimatie.

Coole VR-Box

'Zondagnamiddag kan je ook de coole VR-Box bezoeken. Hier neem je plaats in een simulator waar gevaarlijke verkeerssituaties worden nagebootst. Ervaar, leer en maak plezier. Een unieke beleving. Welkom.', besluit Edwin Van Houdt.

Guy Verellen/ Nnieuws.

Relevante artikels

imageMeer nieuws

Sciensano waarschuwt voor impact van gewijzigde teststrategie op besmettingscijfers

Kempen regio | Nationaal | Neteland | Vlaanderen 30.10.2020 - 03.34u reading time3min

Sciensano heeft samen met UHasselt, een schatting gemaakt van het aantal besmettingen dat door het  gewijzigd testbeleid niet meer opgespoord wordt.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto