Wereldtals Kook- en Eetmoment op 19 maart

19 maart vindt er een kook-en eetmoment plaats in Den Dorpel. Deze activiteit wordt georganiseerd vanuit het project Dine With Us en de Fakkel vzw. Het project Dine With Us is ontstaan vanuit een samenwerking tussen OCMW Herentals De Link en Dine With Us vzw.

Een nieuwkomer (nieuwe inwoner van Herentals) en een Herentalsenaar (local) maken kennis met elkaar door middel van een etentje bij één van de twee thuis. Geïnteresseerden kunnen zich registeren via de site: herentals.be/dine-with-us en via whatsApp: 0477/ 45 41 77.

Wij ontvangen hun informatie en brengen hen verder met elkaar in contact. Samen organiseren ze een etentje en nodigen ze (indien ze dit wensen) vrienden of familie uit. De Fakkel vzw is een vereniging tegen armoede.

Mensen die graag willen meedoen met het project Dine With Us maar dan in groep, kunnen deelnemen aan het kook-en eetmoment op 19 maart. Er wordt gezellig gekookt en gegeten. Leden van de Fakkel vzw en nieuwkomers maken kennis met elkaar.

Mensen die meer info wensen over het project en/of ondersteuning willen bij het invullen van het registratieformulier, zijn altijd welkom op 13 april  op de vrijdagsmarkt te Herentals. Op dit moment sta ik op de vrijdagsmarkt met een standje, met enkele kleine versnaperingen en meer info over het project.

Pop Up Dine with us op 13 april

Op de vrijdagse markt worden er enkele lekkere versnaperingen aangeboden. Op vrijdag 13 april 2018  van 9.30 tot 12.00 uur. Voorbijgangers kunnen proeven en krijgen uitleg over het project Dine With Us.

Geïnteresseerden kunnen zich meteen inschrijven.Via een website komen een gewortelde Herentalsenaar en een nieuwkomer in contact. Ze organiseren een etentje bij een van hen thuis waarbij ze allebei vrienden of familie uitnodigen.

Alle aanwezigen leren elkaar beter kennen terwijl ze koken en eten.

Dit evenement wordt georganiseerd door OCMW Herentals.
Waar? Vrijdagmarkt Herentals.

Wereldtals Knabbelwandeling op 24 april

Op 24 april vindt er een knabbelwandeling plaats. De Wereldtals knabbelwandeling leidt mensen langs verschillende ontmoetingsplaatsen in Herentals: De Dorpel/De Fakkel, 't Convent/Dienstencentrum Convent 2 en De Cirkel.

Op elke ontmoetingsplaats krijgt men informatie over het initiatief en kan men genieten van een hapje en drankje.

Op die manier willen we de mensen kennis laten maken met verschillende ontmoetingsplaatsen in Herentals.