U bent hier

1 dag geen dienstverlening gemeente en hulpverlening van OCMW

Nijlen regio
29.09.2020 - 17.33u
Door: Lex Verellen

De omzetting van informaticasystemen maakt tijdelijke sluiting noodzakelijk, avondopening op woensdag 7 oktober.  Donderdag 8 oktober kan je enkel in de voormiddag terecht bij de diensten van gemeente en OCMW.

Vanaf donderdagmiddag 12 uur tot en met vrijdag 9 oktober gaan de informaticasystemen van de gemeente offline. Dit gebeurt omdat de servers van lokaal bestuur Nijlen verhuizen naar een extern datacentrum.

Dit verbetert de veiligheid en de flexibiliteit van de toepassingen en zorgt ervoor dat de dienstverlening, die enkel kan dankzij informaticatoepassingen, in de toekomst ten allen tijde verzekerd kan worden.

De bibliotheek blijft wel open en ook de online dienstverlening loopt door.

Vanaf donderdag 8 oktober 12 uur tot maandagmorgen 11 oktober is het niet mogelijk een beroep te doen op alle diensten van zowel gemeente als OCMW. Hou hier rekening mee voor bv het aanvragen van een reispas of het vernieuwen van je identiteitskaart.

Om de beschikbaarheid van de diensten in die week niet al te zeer te beperken, zal er uitzonderlijk een avondopening van de diensten zijn op woensdag 7 oktober, van 17 uur tot 20 uur. Zoals al meerdere maanden het geval is vanwege Corona, is ook die avondopening er één op afspraak.

Als je dan wil langskomen, dan maak je dus eerst een afspraak via 03 410 02 11 of info@nijlen.be

Online dienstverlening loopt door

Voor heel wat zaken is het niet nodig om naar het gemeentehuis te komen. Meerdere attesten en documenten kan je online aanvragen en die dienstverlening loopt gewoon door. Kijk het na op https://www.nijlen.be/thuisloket-3 Ook voor nieuwsberichten en om vragen te stellen kan je terecht op www.nijlen.be en www.facebook.com/Nijlen

Bibliotheek blijft open

De bibliotheek blijft open en zal die week open zijn op woensdagnamiddag en de gebruikelijke uren op donderdag vrijdag (van 14 uur tot 17 uur) en zaterdagvoormiddag (9 uur tot 12 uur).

imageMeer nieuws

Voetbaluitslagen Kempen Neteland zaterdag

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 22.58u reading time3min

3 Amateur B

Voetbaluitslagen Neteland Kempen

Kempen regio | Neteland 24.10.2021 - 18.02u reading time3min

3 Amateur B

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto