U bent hier

180 gasten genieten van schitterende exclusieve Floating Dinner Just Cooking

Grobbendonk | Herentals | Neteland Door: Herman Gezelle

Just Cooking organiseerde zaterdagavond voor zo'n 180 gasten een schitterende exclusieve Floating Dinner op een feestelijk uitgedost reuze-ponton op het Albertkanaal tussen Herentals-Grobbendonk.   Een fiere organisator, chef-kok, smaakmaker én zaakvoerder bij Just Cooking Jan Tobben : 'Wat een avond. 

Walter Arijs : 'Historische dag : seizoensstart maatjes én bodemmosselen simultaan'

Herentals | Internationaal | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen Door: Herman Gezelle

Donderdag was een hoogdag voor de massa liefhebbers van Hollandse maatjes en van bodemmosselen : de langverwachte start van het nieuwe seizoenZaakvoerder Walter Arijs glimlacht : 'Het is eigenlijk een historische dag vandaag. Nog nooit in m'n méér dan 30-jarige carrière in de internationale vishandelbranche, is de start van de Hollandse maatjes samengevallen met die van bodemmosselen.  Uniek.

Sublieme 10e Wijnbeurs Van Eccelpoel zondag 20/3 Aldhem, win vrijkaart

Grobbendonk | Internationaal | Kempen regio | Vlaanderen Door: Herman Gezelle

Nu zondag 20 maart organiseert Wijnen Van Eccelpoel in hotel Aldhem Best Western Grobbendonk de 10e editie van haar 2-jaarlijkse grandiose Wijndegustatie.   Lawrence en Koen van Van Eccelpoel onderstrepen : 'In aanwezigheid van méér dan 40 geselecteerde wijnboeren uit heel Europa kan je degusteren van het uitgebreide wijnaanbod, trouwens enkel betaalbare en ook exclusieve wijnen. 

Pagina's

Nieuws uit uw regio

Webdesign door Intracto