Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1 miljoen poetsuren bij Dienstenthuis

Dienstenthuis

Wist je dat we gemiddeld 21 uur per week spenderen aan huishoudelijke taken? Het grootste deel van die tijd gaat naar opruimen, schoonmaken en koken. Geen wonder dat nog elke dag meer mensen de hulp inschakelen van een thuishulp om te kunnen genieten van vrije tijd of waardevolle momenten met het gezin.

En die trend zien ze bij Dienstenthuis, de grootste Kempense dienstencheque-speler, elke dag in hun cijfers.

Op 7 december bereikte Dienstenthuis de indrukwekkende mijlpaal van 1 miljoen poetsuren in het huidige jaar. Een prestatie waar het bedrijf buitengewoon trots op is, vooral gezien de uitdagingen binnen de sector en de algemene krapte op de arbeidsmarkt.

"Deze geweldige mijlpaal hebben we te danken aan de mooie wisselwerking tussen hardwerkende en gemotiveerde thuishulpen bij de klanten thuis en een vlotte, professionele werking op onze kantoren.", zegt Karolien Vervecken, directeur van Dienstenthuis. “Met 1243 thuishulpen in dienst, waaronder 26 medewerkers die er al vanaf het begin in 2006 bij zijn, bewijzen we een betrouwbare werkgever te zijn.”

"Dienstenthuis streeft ernaar een voorbeeldwerkgever te zijn en hierdoor kiezen elke dag meer en meer mensen heel bewust om bij ons te komen werken. Het feit dat elk jaar meer dan 20 thuishulpen van andere dienstenchequebedrijven de overstap naar Dienstenthuis maken, is een tastbare beloning van onze hartelijke aanpak. Elke collega is belangrijk, daar doen we keihard ons best voor," aldus Tim Klaassen, afgevaardigd bestuurder. “Maar het is niet allemaal perfect. Meer ouderen willen thuis blijven wonen, meer tweeverdieners hebben nood aan quality time en dus hulp in huis. Om al die mensen te helpen zijn we continu op zoek naar bijkomende collega’s.”

Naast het inzetten op groei is er ook een versneld innovatieprogramma ontwikkeld. Met de lancering van een vertaal-app, intensieve taalopleidingen en persoonlijke begeleiding speelt het bedrijf in op de veranderende dynamiek van de arbeidsmarkt en de groeiende internationalisering van het team.

Om die kaap van 1 miljoen uren nog extra in de verf te zetten, zullen Karolien en Tim hun loopschoenen aantrekken. Zij lopen met een attentie langs elk huis van de collega’s die er vanaf dag 1 bij zijn. Hierbij laten ze zich ook per kilometer sponsoren voor De Warmste Week.

Interesse in een job bij Dienstenthuis? Neem dan een kijkje op www.dienstenthuis.be/jobs
 

Over Dienstenthuis

Dienstenthuis is dé dienstencheque-partner in thuishulp! We zijn er om onze geweldige klanten in de regio Kempen, Antwerpen en Limburg te ondersteunen, met een glimlach en een flinke dosis enthousiasme. Bij ons draait alles om onze mensen, want die vormen het kloppende hart van ons bedrijf. www.dienstenthuis.be

Foto : om de kaap van 1 miljoen uren extra in de verf te zetten, zullen Karolien en Tim hun loopschoenen aantrekken om geld in te zamelen voor de Warmste Week.

Dienstenthuis

Deel dit artikel