Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

1 miljoenste zwemmer in De Beeltjens Westerlo : jonge Vic (6) blij verrast

Zwembad De Beeltjens Westerlo

De 6-jarige Vic Janssens stapte deze namiddag niets vermoedend het zwembad De Beeltjens in Westerlo binnen. Overdonderd door licht en feestelijk geluid bleek hij de énige échte 1 miljoenste bezoeker te zijn.

Hij werd opgewacht met de nodige toeters en bellen. Sportschepen Clyde Tai-Apin en burgemeester Guy Van Hirtum stonden verdoken opgesteld om de verrassing compleet te maken. 

Een blije Vic : 'Dat is nu eens een heel plezante verrassing hoor.  Ik ben jeugdspeler bij Oevel KVV Blauwvoet.  Na een match hier komen zwemmen is lekker gezond en ontspannend. Nu mag ik met ons ma en pa een heel jaar gratis komen zwemmen. Amai!'

Sportieve Vic mag één jaar lang samen met mama en papa gratis komen zwemmen in Westerlo. Met nog een uitgebreide geschenkenmand met zwemartikelen bovenop.

Het nieuwe zwembad De Beeltjens opende in 2014. De Westelse zwemblub blijft een schot in de roos.  Het lokaal bestuur nam tijdig afscheid van het zwembad van Tongerlo en verzekerde zich van zwempret voor de inwoners én de scholen. (gvh)

Kasteelpark 6, Westerlo, België

Zwembad De Beeltjens Westerlo

Deel dit artikel