Op 2 december 2020 opent in het centrum van het Kempische Beerse "BLEND": een nieuwe en uitzonderlijke handelszaak voor kinderen en volwassenen.

De pop-up verenigt met Bloembinderij Pappaert, Cindy's Markt, Heppiekiddies, Isomooi, Creabox, Dayo4Kids, Handmade by SAM en Mining Spirits, Casa Tuga, Just pixit, Zogezeept en Robyne.eu liefst tien verschillende kleine handelaars die gespecialiseerd zijn in onder meer kinderkleding, accessoires, decoratie en lekkere gin.

De oprichting van BLEND is een initiatief van onderneemster An Wynants die al enkele jaren de succesvolle kinderkledingwebshop Heppiekiddies runt. Haar collectie zal samen met de creaties van Dayo4Kids en Handmade by SAM - dat naast kledij ook vlaggenlijnen en slabbetjes maakt en bedrukt - verkrijgbaar zijn in de winkel.

Ook Bloembinderij Pappaert (kleine decoratiematerialen die cosy, trendy en stoer zijn), Isomooi (gespecialiseerd in decoratie uit piepschuim) en Zogezeept (zelfgemaakte zeep op basis van natuurlijke en ecologische ingrediënten in een zerowaste verpakking) nemen hun intrek in de pop-up. Cindy's Markt (snoepgoed in alle vormen, kleuren en smaken), Creabox (knutselboxen op maat voor kinderen van verschillende leeftijden), Casa Tuga (handtassen en juwelen) en Just pixit (gespecialiseerd in fotografie en grafische vormgeving) vervolledigen het rijtje handelaars bij BLEND.

De man achter Mining Spirits gaat speciaal voor de pop up een mannelijke en een vrouwelijke gin maken, dus dit unieke product is uiteraard enkel daar verkrijgbaar!

De winkel zal vanaf 2 december geopend zijn van woensdag t.e.m. zaterdag, telkens van 10u tot 18u. In december en januari kunnen shoppers uitzonderlijk ook op zondag tussen 10u en 14u coronaproof winkelen bij BLEND.

"We zijn uiteraard bijzonder blij dat we onze winkel eindelijk kunnen openen voor het grote publiek. Het zijn natuurlijk geen evidente tijden voor kleine ondernemers zoals wij.

In BLEND staat 'samenwerken' centraal en mengen we met verschillende ondernemers onze merken en producten tot een uniek assortiment in de Kempen en ver daarbuiten.

Om onze eerste klanten extra in de watten te leggen voorzien we in onze openingsweek ook een kleine leuke attentie." aldus An Wynants.