Bart Peeters, K's Choice, Frank Vander linden, Lady Linn en Hans & Hannelore Primusz staan 28 en 29 oktober in het Hasseltse Ethias Theater voor twee liveconcerten. Dirigent en organisator Hans Primusz verzamelde een 250-koppig pop-upkoor rond deze artiesten voor een best-of van het project..

Een team van professionele coaches begeleidt een groots pop-upkoor en stoomt het klaar voor een bruisende show. Als koorzanger neem je deel aan intensieve zang- en performanceworkshops in Antwerpen, Gent of Hasselt.

Hans Primusz, dirigent en organisator van In Koor: "Ik organiseer dit project al acht jaar, telkens met andere artiesten. Editie 2019 is met feestjaar met de topartiesten die de laatste jaren al mee optraden. In totaal nemen vijfhonderd zangers deel aan ons project.

Elke avond treedt een andere groep van tweehonderdvijftig op. Ik kijk er zo naar uit om alle zangers op dat podium te zien staan! I edereen die van zingen houdt kon deelnemen. Je moet zelfs geen noten kunnen lezen, al helpt dat natuurlijk wel. Het zijn intense workshops waarin je je grenzen verlegt en je veel bijleert."

Meer over pop-upkoren

In Koor is een initiatief van de Antwerpse organisatie Zaterdag Zondag die gekend is voor zijn pop-upkoren. Dat zijn koren in alle mogelijke maten en vormen die enkel voor een tijdelijk project opduiken.

Hans Primusz, artistiek leider, zorgt voor koorarrangementen op de originele liedjes van de artiesten. Afgelopen jaren werkte hij al samen met o.a. Bart Peeters, K's Choice, Lady Linn, Pieter Embrechts, Frank Vander linden en Spinvis.

Samen naar de Lotto Arena
Als kers op de taart nodigde Bart Peeters het voltallige vijfhonderdkoppige koor uit voor zijn show Bart Peeters Deluxe in de Lotto Arena later dit jaar in Antwerpen. Van een feestjaar gesproken!

Laatste tickets: www.zaterdagzondag.be