Op zondag 23 juni 2013 organiseert Toscanzahoeve haar jaarlijkse opendeurdag. Een zeer speciale editie, want dit jaar bestaat het gedragscentrum 10 jaar. Inge Pauwels, bezieler van Toscanzahoeve, nodigt iedereen persoonlijk uit om een super en beestige zondag te beleven. 

“ Er vallen allerlei spannende en leuke activiteiten te beleven” aldus een trotse Inge. “Roofvogelshows, initiatie speuren en gratis gedragstesten voor honden, kennismaking met verschillende therapiedieren waaronder o.a. ratten en fretten. En als schitterende start, beginnen we de dag met een rituele zegening van de aanwezig huisdieren.” Zegt Inge Pauwels.

Er worden ook fotoshoots voor jou en je huisdier voorzien, je kan vragen stellen over het gedrag van je beste maatje en Inge Pauwels en haar team zijn heel de dag aanwezig om een babbeltje te slaan en om al je vragen te beantwoorden. De inkom is gratis, en voor elke bezoeker wordt een gratis goodie-bag voorzien. Bovendien krijgt elke 200e bezoeker nog een extra cadeau. Zeker komen dus!

Wanneer? Zondag 23 juni 2013, van 10u tot 18u

Waar? Frekeslei, 2221 Booischot

Eten en Drinken? Heel de dag beschikbaar aan democratische prijzen (opbrengst gaat naar Therapiedier vzw).

Voor wie? Voor alle dierenliefhebbers, voor alle nieuwsgieringen, voor iedereen die een leuke zondagactiviteit wil beleven, super voor kinderen,... kortom voor iedereen!

Inkom? GRATIS, met cadeautje (goodie-bag)

Meer info? www.toscanzahoeve.be of 0475/34.71.12.