Op 6 mei werd in Herentals de 2e editie van de Heylen Vastgoed '10 van Herentals' georganiseerd. De opbrengsten van deze run gingen dit jaar integraal naar het Olivia Fund.

Meer dan 400 lopers, en een 1000-tal supporters deden in het bijzonder warme weer zo mee hun duit in het zakje voor dit goede doel in de strijd tegen kanker.

In de kantoren van Heylen Vastgoed in Herentals werd donderdagavond de opbrengst bekendgemaakt en overhandigd aan Eddy Hendrickx van het Olivia Fund. Johan Heylen: "Wij zijn erg trots dat we een cheque van 10.839 euro mogen overhandigen. Dit zou niet gekund hebben door de vrijwillige hulp van SKS Herentals, Triatlonteam Technicel - Heylen Vastgoed, MTB team Vorselaar. We danken ook Pearls & Honey voor het werk dat zij gestoken hebben in de prima organisatie."

Eddy Hendrickx: "Namens het Olivia Fund wens ik alle deelnemers en de organisatie uitvoerig te bedanken voor deze prachtige bijdrage. Het doet ons plezier om te kunnen rekenen op de steun van al deze mensen."

Volgende editie 2019

Van de gelegenheid werd ook gebruik gemaakt om een volgende editie aan te kondigen. Cedric Vanhencxthoven: "In 2019 komt er zeker een nieuwe editie. De juiste datum zal later bekendgemaakt worden." (pp)