U bent hier

'100 km Run Kom Op Tegen Kanker' samen met vriendenteam Natalie, Sonja, Dirk & Louis

Grobbendonk | Kempen regio
11.11.2019 - 18.16u
Door: Mark Jaspers

'Sinds 24 maart dit jaar zijn we vol aan de slag, 4 vrienden lopers uit de Kempen die zich in zetten voor de 100km Run Kom Op Tegen Kanker', zegt Louis Hufkens, zeer bekend marathonloper uit Vorselaar.

'Gemotiveerd om de broodnodige euro's bij elkaar te krijgen voor hen die "Vechten" tegen "Kanker". Tegen dat "Zwarte BEEST" dat niemand spaart, jong of oud.

Om te mogen starten moeten de deelnemende teams via sponsoring en evenementen ook dit jaar een startbedrag van 2.500 euro bijeen zoeken. Team Bosloop KOTK gaat er opnieuw voor en kan hopelijk nogmaals rekenen op het goede hart van vele.

Zaterdag 7 december nodigt het Team dan ook iedereen uit om te komen deelnemen aan onze Actie vrije "Bosloop & wandeling" op een nieuw parcours. 

Een decor om u tegen te zeggen, lopen, joggen of wandelen en dit in de "Groene long" van Grobbendonk de "Pidpa Bossen", voor vele onbekend terrein.

Een primeur. Zelfs de lieve Sinterklaas en Zwarte Piet hebben toegezegd en komen langs om de ingekleurde prentjes van de kindjes in ontvangst te nemen in ruil voor een zakje snoep alvorens huiswaarts te keren.'

Ben je belet, steun dan het Team "Natalie, Sonja, Dirk & Louis"

Door een online gift te doen HIER. Een gift te storten op het rekeningnummer van Kom op tegen Kanker BE56 7360 3575 6688 met vermelding van "GIFT" (belangrijk) en de negencijferige code van ons team: 340048395.

Vanaf 40 euro per jaar is zo'n gift fiscaal aftrekbaar (een donatie geldt pas als gift als er geen materiële tegenprestatie tegenover staat).

Praktische informatie:

Datum: zaterdag 7 december, vrij vertrek tussen 9 en 11.30u

Locatie: kantine FC Sportief, Del, 2280 Grobbendonk

Afstanden: 5 - 10 - 15 km op grotendeels onverhard parcours via landelijke bos- en veldwegen

Deelname kost €5 daginschrijving (€4 bij voorinschrijving), kinderen tot 12 jaar betalen slechts €3 daginschrijving (€2 bij voorinschrijving).

Uw voorinschrijving (klik HIER) is pas definitief nadat u het gepaste bedrag hebt overgemaakt op rekeningnummer BE87 3771 1113 8694. Gelieve uw naam + afstand in de vrije mededeling op te geven.

Vooraf inschrijven kan tot en met maandag 2 december. Online inschrijven kan via: https://www.cognitoforms.com/TeamBosloopKOTK/INSCHRIJVINGSFORMULIER

Beperkt aantal douches en tasbewaking zijn voorzien', besluit Louis Hufkens. (foto's archief Nnieuws).

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto