Exact 100 maanden geleden startte drukkerij ZwartOpWit (Bulckens), naast het traditionele drukwerk, met het printen van borden & panelen, banners & zeildoeken en vinyl materialen.

Door de sterke groei de afgelopen jaren en de uitbreiding in het gamma van de XXL afdeling (sign & display) was er nood om groter te gaan.

Met zijn gloednieuwe productiehal gaat drukkerij ZwartOpWit nu ook letterlijk XXL.
Zaakvoerder Manu Lemeur : 'De capaciteit breidt hiermee uit tot 2.500m2 geprint plaatmateriaal / dag, tot 2000m2 geprinte banners / dag en tot 1000m2 geprint zelfklevende vinyl / dag. Goed voor een voetbalveld geprinte materialen / dag.

De nieuwe productiehal biedt 2000m2 extra aan werkruimte en de mogelijkheid om verder te groeien, zowel in het productgamma als op vlak van werkgelegenheid.
Tevens kunnen we op deze manier nog meer op maat van de klant gaan werken. De productie gebeurt voor de volle 100% in eigen huis.

Momenteel werken er 85 beestige medewerkers bij ZwartOpWit. Elke week worden er zo'n 3.000 bestellingen verwerkt,' weet Manu Lemeur.

Drukkerij ZwartOpWit won in 2015 nog de prijs voor Grafische Gazellen. Deze prijs bekroont de snelst groeiende grafische onderneming in de provincie Antwerpen. Het dynamisch bedrijf won ook de Voka Kempen-Award. Beelden NNieuws archief (rr)