U bent hier

100e editie van afterwork party seven2one

Kempen regio | Neteland
04.12.2017 - 17.56u
Door: Mark Jaspers

De allereerste Afterwork Party van de Kempen – seven2one – viert op 7 december zijn 100ste editie. En daarom trekken ze nog eens alle registers open!
Host voor dit event is Parkmotors Peugeot/Kia te Turnhout die gans hun toonzaal ter beschikking stelt voor deze FEEST-EDITIE. En Rent a Lounge zorgt voor de aankleding.

Beide zijn partners van seven2one gedurende deze 10 jaar.
DJ Hans, die vanaf de eerste editie op 2 oktober 2008 seven2one op de Kempense kaart heeft gezet, kan op dit feestje natuurlijk niet ontbreken.
Maar feest is het pas echt als DOMINO, met een spetterende LIVE-act, de boel op stelten zet.


Verschillende VIP-formules, een cocktail-lounge, een foodcorner, een lifestyle experience area, een gin tonic & wine bar en veel meer...

Een totale beleving voor alle bezoekers. Even snel nog de haren in de plooi bij onze kapper, de nageltjes in de kleur van de outfit of een leuk accessoire daarbij. En zelfs nog enkele verrassingen.

Dan aanschuiven aan onze Walking Dinner, een eigen VIP-tafel of gewoon als eerste op de dansvloer.

Noteer 7 december alvast met stip in je agenda!!!

Wilt u zakenrelaties en werknemers samenbrengen in een uniek en ontspannen kader. Je personeel belonen voor de inspanningen die ze dagelijks voor u leveren, zonder dat het veel hoeft te kosten of je zelf gans de organisatie op zich moet nemen. Of gewoon onder vrienden/of collega's.

Een AFTERWORK waar je moet bij zijn!

Dit event is één van de edities van het FEEST-JAAR. Het 10de seizoen gaat seven2one namelijk ON TOUR langs een aantal locaties waar ze de afgelopen 9 seizoenen de tenten hebben opgeslagen.

5 oktober in Cobra Deluxe is al achter de rug.
Deze edities volgen nog in 2018 :
- 1 februari 2018 Den Eyck - Kasterlee
- 5 april 2018 Alta Ripa – Oud-Turnhout
- 7 juni 2018 Hezehoef – Olen

imageMeer nieuws

Nieuws uit uw regio

image
image
image

Onze partners

Webdesign door Intracto