De 10e editie van de bekende Olivia Classic werd ondanks de aanhoudende striemende regen toch een succes. Al sinds vannacht kreeg België te kampen met onophoudelijke regenvlagen.  'We kregen toch zo'n 300 deelnemers aan de start vanmorgen', zegt Herman Lemmens van de Olivia Wielervrienden.  'Alles is vlot verlopen. 

'Met onze bijzondere dank aan de hulpdiensten voor de perfecte begeleiding door de Kempen', vult Eddy Hendrickx aan. 'Ook dikke merci aan onze vele sponsors en sympathisanten.  Voor onze 11e editie 2022 hebben we nog geen datum geprikt.  Maar we kijken ernaar uit voor een zonovergoten Olivia Classic.'

De sympathisanten kwamen fietsen, wandelen, of samen met familie en vrienden aan de Kapel in de Wolstraat gezellig genieten van o.a. een frisse Trappist & friet om het goede doel te steunen.

Ieder kent in z'n familie of in z'n vriendenkring wel iemand die getroffen is door kanker. 'Samen vechten tegen kanker' is de hoofdmoot vandaag, zegt Marcel, die aan alle 10 edities deelnam.

'Dat voel je bij de 100-en deelnemers.  Het Olivia Fund doet al jaren prachtig onderzoekswerk, en verdient onze 100% waardering. De regen deert ons niet.  Alles voor het goede doel'.

Foto's & beelden Johan Temmerman/ NNieuws/ red. Guy Verellen.