De 10e Olivia Classic verhuist naar zondag 3 oktober.  'Door de aanhoudende coronacrisis zagen we ons genoodzaakt om de 10e Olivia Classic naar zondag 3 oktober te verplaatsen', zegt Eddy Hendrickx van de Olivia Classic-wielervrienden.

'Normaliter is dan de vaccinatiegraad in België bereikt en kunnen onze sportievelingen op zondag 3 oktober volledig veilig en zonder restricties deelnemen. 

Nieuw is dat de start en aankomst aan De Kapel in de Wolstraat 27 Herentals plaatsheeft.  Fiets of wandel mee voor het goede doel en kom erna gezellig iets drinken op de koer van de Kapel. Er zal een groot scherm voorzien worden voor Paris-Roubaix.

Voor de Olivia Classic editie 2019 zakten in juni zo'n 900 deelnemers af naar de idyllische Fermerij-hoeve om te fietsen of te wandelden voor Olivia.

Met je deelname steun je het kinderkankeronderzoek van het Olivia Fund. Het Fund financiert o.a. het nieuwe onderzoek naar Immunotherapie voor neuroblastoma gebaseerd op beenmergtransplantaties en NK cel infusie.'

De Olivia Classic-wielervrienden mochten in 2019 een recordbedrag van €39.084 aan het Olivia Fund overhandigen.

Je hoeft je ook voor deze lustrum-editie op zondag 3/10 niet vooraf in te schrijven. Ter plaatse aan De Kapel in Wolstraat 27 Herentals krijg je alle info en verloopt alles zeer vlot. Foto & beelden Nnieuws archief / Guy Verellen.