U bent hier

10e Reünie ex-renners @ Maekelhoeve : 'Met 135 collega's genieten van topdag' - extra foto's

Kempen regio | Laakdal regio | Neteland | Vlaanderen
27.10.2021 - 13.25u
Door: Herman Gezelle

De Maekelhoeve in Veerle-Laakdal was the place to be voor de jaarlijkse unieke reünie van 135 wielerlegendes, samen met hun partners zo'n 270 genodigden. Vorig jaar viel de impossante wielerreünie door covid in het water.

'Het is ieder jaar toch een fijn én emotioneel weerzien van al deze toffe collega's -ex-renners', weten co-organisatoren Francis Vermeulen uit Herentals en Suske Verhaegen uit Grobbendonk. 'Het is nu geleden van 2019 door corona, maar zo is dat nu. Gezondheid gaat boven alles, hé. 

Iedereen was wildenthousiast, met veel lovende commentaren, iedereen vindt de reünie ieder jaar nog beter worden. Met 135 collega's lekker genieten van een topdag vol wielernostalgie.

Onze vriendenkring is de grootste ex-renners organisatie in België. Enkele Nederlanders mogen we ook begroeten, dat geeft onze 10e reünie een internationaal tintje. De reünie was oorspronkelijk alleen voor ex-profs en we startten met een 50-tal deelnemers.

Nu kan iedereen die ooit koerste, in eender welke categorie, zich inschrijven en we hebben voor deze jubileumeditie maar liefst 500 uitnodigingen verstuurd. We verwachten meer dan 300 deelnemers, ook uit het buitenland. Onze reünie wordt namelijk heel erg gewaardeerd.

De 'champs' hebben dus ook aandacht en vriendschap voor de minder succesvolle ex-renners.  Laat de nostalgie uit wielerland nu maar heerlijk overborrelen.

Ieder jaar smeden we nieuwe vriendschappen en afspraken. Het hele team kijkt nu al uit naar de 11e editie : oktober 2022', besluit een fiere Francis Vermeulen.  Foto's Christel Cnops/ NNieuws.

imageMeer nieuws

Freelance copywriter Bert Moons : 'DeSchrijfwerkerij straf verhaal, ik zou volgens artsen niet meer kunnen schrijven,

Kempen regio | Neteland | Nijlen regio | Vlaanderen 06.12.2021 - 18.58u reading time7min

Bevelaar en freelance copywriter Bert Moons (49) heeft een nieuw schrijfbureau opgericht.

Met DeSchrijfwerkerij.be wil hij een bureau op de markt brengen met de flexibiliteit van een freelance copywriter. De oprichting van een nieuw schrijfbureau is op zich geen groot nieuws, maar wel wanneer je weet dat gespecialiseerde artsen Bert enkele jaren geleden vertelden dat hij nooit nog zou kunnen schrijven.

Nieuws uit uw regio

Onze partners

Webdesign door Intracto