In 2018 organiseert ZGEEL voor de 10e maal haar zwemtweedaagse op zaterdag 17 en zondag 18 februari in het Stedelijk zwembad Geel, Fehrenbachstraat 28A.

Koen Bollen, voorzitter : 'De afgelopen 9 edities waren een enorm succes.
ZGEEL wenst al haar zwemmers de kans te geven zich te meten op een grote zwemmeeting in eigen stad. Een 2-daagse waarop alle stijlen gezwommen kunnen worden over verschillende afstanden is daarvoor de ideale gelegenheid.

Meteen is dit ook een goede gelegenheid om de stad Geel op de sportieve kaart te zetten.

Het zwembad van Geel is ondertussen internationaal bekend in de zwemwereld als een zeer snel bad en zorgt er dus voor dat iedere zwemmer hier graag naartoe komt.

De A- en B finales worden gezwommen op zaterdag tussen 17.00 en 18.20 uur en zondag tussen 17.00 uur en 18.20 uur. Tevens zullen onze G-zwemmers (sporters met een lichamelijke beperking) een demonstratiewedstrijd geven op zondag 18 februari net voor de finales. Zij zullen hier zwemmen in een play-unified wedstrijd met alle Belgische kampioenen die de club ooit telde.

Op zondagnamiddag tussen 14.30 uur en 17u verwent de zwemclub haar sponsoren met een VIP receptie.

De wedstrijd op 17 en 18 februari 2018 wordt zeker en vast een uitstekende promotie van de zwemsport.

Media-aandacht:

Net zoals de afgelopen jaren zal de volledige wedstrijd live op internet gevolgd kunnen worden via http://www.toptime.be/nl/webcast.php