U bent hier

11.11.11.-groep daagt Heistse jeugdverenigingen uit

Heist op den Berg
22.10.2019 - 12.52u
Door: Mark Jaspers

'Changemakers', daarrond draait de 11.11.11-campagne dit jaar. Changemakers zijn mensen en bewegingen die dag in dag uit vechten voor een duurzame, leefbare toekomst waarin iedereen een plaats krijgt.

Ze doen dat elk op hun eigen manier. Ze strijden tegen ongelijkheid, klimaatverandering, uitbuiting door grote multinationals. Zij staan centraal in deze campagne omdat zij meer dan ooit onder druk staan – door wetten die hun werking bemoeilijken, door online en fysiek geweld – en meer dan ooit nodig zijn om verandering te brengen.

Hun krachtige verhalen zijn hoopgevend, en je kan ze allemaal lezen op de campagnewebsite: www.11.be/chagemakers.

Changemakers, ook in Heist-op-den-Berg

Met de 11.11.11-groep van Heist-op-den-Berg geloven wij dat er ook in onze gemeente heel wat mensen en bewegingen rondlopen die op een of andere manier, met kleine of grotere daden, een bijdrage leveren aan een betere wereld. Hen willen we ook een stem geven in de campagne.

En voor Heistse jeugdverenigingen hangt er nog een extraatje aan vast.

Win een 10-daagse reclamecampagne bij Radio Christina!

Heistse jeugdverenigingen die meedoen aan de 'changemakerswedstrijd' maken kans op een tiendaagse reclamecampagne bij Radio Christina voor één van hun evenementen.

Wat moet er gebeuren? Jeugdverenigingen maken een foto waarop ze duidelijk maken hoe hun jeugdvereniging mee bouwt aan een betere wereld. Dit kan een kleine verandering zijn binnen de vereniging of gemeente, maar groots denken wordt ook aangemoedigd.

De foto moet voor 1 november via Messenger naar de facebookpagina van 11.11.11 Heist-op-den-Berg gestuurd worden: https://www.facebook.com/111111Heist. Bij de foto hoort ook een korte uitleg; die wordt mee op Facebook gezet.

Op 1 november worden alle foto's tegelijk op de facebookpagina gepost. De foto die op 11 november om 11 uur de meeste likes gekregen heeft, wint de radioreclame. Massaal delen en likes verzamelen is dus de boodschap!

imageMeer nieuws

Facelift en upgrade sporthal Den Uyt volledig afgerond in 2020

Mol 14.11.2019 - 12.34u reading time4min

Begin december krijgt sporthal Den Uyt een stevige facelift. De oude vervuilde booggevel wordt volledig vervangen, zodat de sporthal opnieuw een frisse uitstraling krijgt. Daarnaast denken we ook aan het comfort van de sporters met een aantal vernieuwingen in de zaal zelf. De sporthal blijft tijdens de werken voor iedereen bruikbaar. In de loop van 2020 zijn alle werken afgerond.

Janne Caeyers verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van Mol

Mol 14.11.2019 - 11.29u reading time2min

Janne Caeyers werd op woensdag 13 november verkozen tot nieuwe kinderburgemeester van onze gemeente. Janne volgt Mats Opdebeek op die vorig schooljaar kinderburgemeester was. De kinderburgemeester en kinderraadsleden legden de eed af en werden achteraf getrakteerd op een receptie. Het gemeentebestuur dankt het vorige bestuur voor hun enthousiaste inzet en wenst het kersverse bestuur veel succes!

Even weg van de wereld in een Slow Cabin in Laakdal

Even weg van de wereld in een Slow Cabin in Laakdal
Kempen regio | Laakdal regio 13.11.2019 - 21.57u

Sport Vlaanderen pakt uit met gloednieuw MTB-parcours: Bike trail

Sport Vlaanderen pakt uit met gloednieuw MTB-parcours: Bike trail
Herentals | Kempen regio | Neteland | Vlaanderen 13.11.2019 - 20.01u

Drie jaar cel voor reeks inbraken in elektrowinkels, o.a. in Switch Olen

Drie jaar cel voor reeks inbraken in elektrowinkels, o.a. in Switch Olen
Kempen regio | Nationaal | Olen | Provincie Antwerpen 13.11.2019 - 16.35u

Nieuwtjes schepencollege Herentals

Nieuwtjes schepencollege Herentals
Herentals 13.11.2019 - 12.34u

Staking ACOD verstoort dienstverlening De Lijn

Staking ACOD verstoort dienstverlening De Lijn
Kempen regio | Neteland | Provincie Antwerpen | Vlaanderen 13.11.2019 - 10.02u

Nieuws uit uw regio

image
image
image
image

Onze partners

Dossiers

Webdesign door Intracto