Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

12 bouwgronden te koop aan Meulenveld Herenthout

Meuleveld

In samenwerking met Kleine Landeigendom Zuiderkempen realiseert de gemeente een grote verkaveling op het voormalige voetbalterrein van KFC Herenthout, in totaal 55 kavels voor ééngezinswoningen. 40 percelen in Sportstraat en Cardijnlaan werden reeds verkocht. Nu worden twaalf percelen te koop aangeboden die gelegen zijn op Meulenveld.

Ben je van plan om te bouwen en liefst in Herenthout? Heb je interesse in de aankoop van een bouwgrond? Dan kan je je kandidaat stellen vanaf 5 oktober tot 15 november (tot 12.00 uur) via het formulier op de website of op het gemeentehuis.

Toewijzingsreglement

De gronden worden verkocht via een toewijzingsreglement, dat door de gemeenteraad werd goedgekeurd. Aan de kandidaat-kopers worden punten toegekend overeenkomstig enkele criteria. Je mag al eigenaar zijn van een eigendom (woning of bouwgrond).

Heb je interesse in de aankoop van een bouwgrond? Dan kan je je tussen 5 oktober en 15 november 2022 kandidaat stellen via de website of door het inschrijvingsformulier met bijlagen af te geven op het gemeentehuis. Na afloop van de inschrijvingsperiode worden aan elke kandidaat punten toegekend op basis van je verbondenheid met Herenthout, je leeftijd, kinderlast … Wie het eerst gerangschikt wordt, mag als eerste een lot kiezen.

Indien meerdere personen hetzelfde aantal punten behalen, wordt de volgorde bepaald door loting. De bekendmaking van de uitslag gaat door op maandag 5 december om 18.00 uur. Bij deze gelegenheid kies je een lot en onderteken je een aankoopbelofte.

Prijs

De prijs van de bouwgronden werd vooraf vastgesteld. Deze bestaat uit de schattingsprijs, vermeerderd met een deelname in de kosten van onder meer de aanleg van de nutsvoorzieningen. Ook de kosten van de akte zijn ten laste van de koper. Deze worden rechtstreeks met de notaris afgerekend en zijn niet vervat in de koopprijs.'

Meulenveld, Herenthout, België

Meuleveld

Deel dit artikel