De 13-jarige Toon Van Dyck, zelf mucoviscidosepatiënt, heeft grote journalistieke ambities. Hij kreeg van Stannah de kans zijn droom waar te maken en op te treden als “young journalist”.Met een echte cameraploeg kon hij niemand minder interviewen dan favoriet Niels Albert en  Familie-acteur Jef De Smedt op deze fameuze Krawatencross.

“In het begin was ik heel erg zenuwachtig, maar nu vind ik het gewoon super leuk”: zijn unieke reportage vind je hier.

Jacques Konings, directeur van Stannah Benelux, aarzelde geen moment om de Belgische Vereniging voor Strijd tegen Mucoviscidose een hart onder de riem te steken.

Stannah sponsort immers al langer Belgische wielerbeloftes, maar voor de eerste keer sponsorde zij nu ook teams van Bekende Vlamingen en sympathisanten die deelnamen aan de Sterrencross in Lille.

Maar liefst 3 Stannah-teams gaven het beste van zichzelf ten voordele van de strijd tegen Mucoviscidose. Elk team gesponsord door Stannah bestaat uit 4 sportievelingen, waaronder telkens 1 Bekende Vlaming.

Hiervoor kon Stannah rekenen op een aantal acteurs, waaronder Jef De Smedt, Dries De Vis en Chris van Tongelen.  

Bovendien zal Stannah op 1 maart, tijdens de huldigingsavond van de renners en medewerkers, nog een extra cheque van maar liefst 2500 euro schenken aan de Belgische Vereniging voor Strijd tegen Mucoviscidose.

Stannah
Stannah trapliften is immers meer dan trapliften alleen, het is een levensvisie. Stannah wil mensen zo lang mogelijk actief houden. Het Brits familiebedrijf Stannah Trapliften bestaat ruim 150 jaar.

Door hun ervaring, deskundigheid, aandacht voor kwaliteit en innovatiekracht is Stannah uitgegroeid tot wereldleider op het gebied van trapliften.

Het bedrijf wil de levenskwaliteit van zijn klanten niet alleen verbeteren, maar ook hun grenzen verleggen.

Foto v.l.n.r. Jo Hens, Ward Bal, Chris van Tongelen, Michelle Geudens, Jef De Smedt en Jordi Rottier/ Nnieuws.